Edayslm Deletedmom3342 canım ben cok minnak anne adayıyım 23 mart son adet tarihim ve betam 27.6 cıktı allah nasip ederse aralık a geliyor galiba doğum
Ervam16 Ececce hamd olsun iyi ama ben biraz zorlanıyorum tabi aşiri derecede yorgunluk uyku ve bulantı var bide hala biraz stresliyim sizde nasıl durumlar strst te doktorum bir ay sonraya çagirdı o zamanı iple çekiyorum uzun ni süre sanki
Ececce Ervam16 onlar bendede var kuzum bide calısıyorum görsen derste halimi uyudu uyucak gibiyim her an 😂 canları sağolsun bnde dr 2 haftada bir cagırıyor bu hafta gidicem bakalım tekrar🙏🏻🙏🏻💕
Ervam16 Ececce normalde 18 gün var kontrolüme 1 ay sonrA çağırdı geçen gün bi yolculuk yapmıştım oradaki doktor Protestan verdi oda çok yan etki yaptı yarın bi gideyim dedim ama bakalım 🤔
Ervam16 Ececce yaaa dışarda olmak eminim çok zordur ben evde olmama rağmen zor geçiyor rabbim yardımcınız olsun😘 tabi bide 3 yaşındaki kızım var o da biraz zor oluyor ama şükür 🙏
Birkalpdaha Merhaba kızlar bende 25 yaşındayım ikinci gebeliğim ilkinde kalbi durmuştu şuan 8+5 . Haftadayız. Nasipse 27 kasım doğum tarihimiz Bulantılı baş ağrılı ve oldukça halsiz geçiyor günlerim sizlerin nasıl 🙎🏻♀️😇
Ozan_esra Selam aynı şeyleri yaşamışız ☺️ Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ara ara mide bulantılarım var ama genelde yorgun uykuluyum ☺️
Ozan_esra Birkalpdaha bende fırsat buldukça uyuyorum ☺️ Herkes şimdi uyu bebek olunca uyuyamazsın diyorlar 😀 söz dinliyorum 😀😀
Zeytinn Ozan_esra 6+2 daha kalp atışı duymadım rabbim sag saglim kucamıza almayı nasip etsin 3üncü tüp bebek denemem benim 🥰
Birkalpdaha Ozan_esra ben çalıştıgım icin suan da uykuya hasretim ama erkenden yatıyorum artık 😅 bence de imkanın varsa bol bol uyu🤩
Ozan_esra Mutlu_E bazılarını görüyorum ama geç gitmek daha iyi bence erken gidip duyulmazsa stres yaparız ister istemez ben 5 haftada kese yolk gördüm 2 hafta sonrasında kalp atışını duyduk 😊 sen ne kadarlıksın