Sedahatun Fey omurilik anomalisi olup olmadığına bakılıyor ultrasonla ve kan veriliyor 17. Haftaya randevu aldım
Bahar4730 Deletedmom3342 merhaba bende ancak görebilmişim sürekli diyordum ki herkes yazıyor aralık da doğum yapacak yok mu acaba forum açan olmadı falan meğer altta kalmış 😊 mutlu oldum 15+2 haftalık olduk ilk hamileliğim ocak ayında evlendim evdeyim şimdilik 😊
Deletedmom3342 Bahar4730 Aramıza hoşgeldin.Sürekli çok aktif değildik. Mide bulantıları falan derken. Ama artık günlül girip bakıyorum ben. ☺ Sağlıkla gelsin yavrucagın💖
Minikvemother anneyim_ merhaba düzeldi mi kese küçüklüğü?ben 11 haftalığım devam ediyor kese küçüklüğü de ama çok önemli değilmiş sanırım
Fey Aminemeyra amin🤣🤣 başta sağlıklı olsun da hayırlısı 1 ay sonra gel dedi çatlarım kız diyemedim doktora🤣
Deletedmom3342 Sedahatun Ben kızomda da yaptırmadım galiba. Hiç hatırlayamadım. Şimdidw öyle birşeyden bahsetmedi doktor.
pelin_87 HazelSeren kuzum aralık annesi olduğundan emin misin ben 15 haftalık hamileyim aralık annesiyim, sen 6 haftalık mısın yoksa 16 haftalık mı
Pnar1 Merhaba bende aralık annesiyim:) 18 aralık doğumlu olucak bebişimiz inşallah . Suan 14+5 haftalık . Cinsiyet belli değil henüz
Bgz_123 Arassss gebze merkez hastanesi cihangir de çok iyi canm ama ben oturduğum yerdeki dktra gidiyrm duygu hanım oda çok çok iyi çok güzel ilgilniyor