Deletedmom3342 nilyaa evet. Bir kızım var. Bir kızımdaha olsun istiyorumm. Bana da erkek derse tekrar. Bir daha bakım dicem 🤣🤣 Kız çocugu büyütmeye çok alışmışım. Ne bilim tedirginim.. Bir de kızım en çok kız istiyor hergün dua ediyor falan. Erkekte olsa severim diyor tabi ama. İçinden geçen kız tabi. :)
nilyaa Deletedmom3342 yerşm ben senin kızını çok güzel iyi bir abla olucak belli 💓sağlıkla inşallah içindeki istediğin gibi olur canım benim senin de kızının da 🤗 bizim geniş ailede en son erkek 15 sene önce oldu 🤦🏻♀️ Erkek olursa nasıl olur bilemiyorum 🙈😬
nilyaa TazecikAnne22 benim hiç tahmin de bile bulunmadı ama artık kesin erkek diye düşünüyorum 😅😅hamiel kalmadan erkek bebek görmüştüm rüyamda tersi diyorlar amaaaaa 🤔 10 kişiden 7 diye erkek hissediyor 🙄 ama kız olursa da mutlu olurum tabi ☺️ Öğrenmeme daha 3 hafta var benim 😟
TazecikAnne22 nilyaa benimde aynı şekilde canım daha ben hamile kalmadan kardeşimle babam rüyasında hamile olduğumu ve erkek çocuk doğurduğumu görmüş kime sorsak erkek diyor biri elimize bakıyor erkek diyor biri min takvimi hesaplıyor erkek diyor inan 50 kişinin 45 46sı erkek 3 4ü kız demiştir düşün. Artık bende ister istemez erkek gibi hissediyorum 😂😂😂 kafam çok karışık 😄
Deletedmom3342 nilyaa Kaçıncı bu gelen minnoş :) Teşekkür ederiz amin🙏🏻 Sizinde Allah gönlünüze göre versin..
nilyaa TazecikAnne22 çok merak ediyorum şuan senin bebişi de yaa 🙈ne zaman belli olacak senin peki 😇 bence insanlar kendi istediklerini söylüyorlar bir de zaten %50 ihtimal var ve belli olunca ben demiştim bak benim dediğim çıktı diyecekler 😊 o yüzden herkes bişiler diyo ama ben artık çok sıkıldım çünkü ben başından beri farketmez desem de ister istemez senin gibi etkileniyorum ben de kesin erkek diyorum 😅😂
Sedahatun TazecikAnne22 aynısını ben de yaşadım ya etrafımdaki herkess erkek diyordu ben ve eşim kız hissediyorduk yüzde doksan kız dedi doktor☺️
Fey Nagihann23 ay erkek senesi diyorlar kime sorsam erkek😫 sağlıklı doğsunda kız olursa daha mı çok sevinirim bilmiyorum 1 oğlum var. Kız olursa altın doğurmuş gibi olurum herhalde erkek senesinde kız doğurmak 🤣🤣🤣🤦🏻♀️ Erkekte olsa üzülmem tabi oğluma yandaş olur ay bir öğrensekte rahatlasak🤣🤣🤣
Fey TazecikAnne22 ay hadi hayırlısı bakalım doktor bana bişey diyemedi oğlumda 12. Haftada %80 erkek demişti🥰 Allahım inşallah kızdır diyorum ama herkes erkek senesi diyor.
Aminemeyra Fey aaa bana görede kız senesi üç kuzenim ve ben hamileyiz hatta bitanesi ikiz gebelik hepimizin kız şuanda eltimde hamile sanırım oda kız 🤷♀️
Foto03 Deletedmom3342 Selam canım 🙋🏻♀️ Adım Şaduman 🥰 23 yaşındayım 😊 1️⃣3️⃣ + 2️⃣ haftalık hamileyim 🤰🏻
milayerli Selam adim Burçe, 25 yaşındayım 14+5 haftalığız 🥰 benim minik erken gelmeye kalkmazsa annesi gibi, Aralığın ilk haftası Doğum görünüyor 🤗
Fey Aminemeyra ay ne mutlu oldum hadi inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Yarın kontrolüm var bakalım görebilecek mi? Heyecan yaptım🥰
nilyaa Deletedmom3342 benim ilk çoçuğum oluvak inşallah cinsiyeti henüz belli değil ama erkek olursa sülalede 5. Erkek çocuk olucak 🙈🥰 Torunlardan da ilk bebişi olacak olan ben olucam hayırlısıyla 🙏🏻🤗
nilyaa Deletedmom3342 canım bugün cinsiyeti öğrendik biz de kızımız olucakmış 💗🙏🏻 Allah gönlüne göre versin senin de inşallah 😌