Minegull Busranagme bütün ağrılarını unutuyorsun heyecandan korkunu bile normal Doğum yaşamadım sezeryanda böyle ☺
Minegull Naznaz Rabbim vaktiyle Sağlıkla sıhhatle kavuştursun seni cnm inşllah şu an yazarken aslında zorlanıyorum adet sancısı gibi ağrı oluyo kasılma ile vakit yaklaştı iyice 🙈
Rain81 Allah yardımcın olsun , sağlıkla Bebişine kavuşursun inşallah 🙏 hayırlı haberlerini bekliyoruz Doğumdan sonra fırsatın olduğunda muhakkak yaz ☺
Minegull humaninannesi61 Rabbim hepimizi Sağlıkla kavuştursun hepinize dua edicem sizde dualarınızda beni unutmayın 😍❤
Deletedmom0333 Minegull kanamam hiç olmadı çok şükür sadece 3 gündür sancı vardı kasiklarimda Onda da rahim buyuyodur diye onemsemedim
Minegull Damla________ kasılmalarım arttı cnm acil yatışım yapıldı serum takıldı sabaha kadar bi aksilik olmazsa bekliycez 😓
LittleMan Ayy çok güzel ya. İnşallah bizlerde böyle sevinçli haberlerimizi yazacağımız günler gelir. Sağ sağlım sağlıklıca kucağınıza alın. Allah analı babalı büyütsün 🙏🏼 Birde müsait olduğunuz da Doğum ve sonrasını yazarmısınız. 💕😘
Minegull LittleMan kasılmalarım başladı hemen geldik hastanedeyim cnm nst azda olsa sancı göründü aynı adet sancısı gibi ağrım oluyo yatışım yapıldı sabaha kadar bi aksilik olmazsa bekliycez dua edin 😓💕😘