Minegull Dualarınızı eksik etmeyin darısı sizlerin başına Rabbim hepimize Sağlıkla sıhhatle kavuştursun yavrularımızı inşallah 💕 Allah Dileyen isteyen herkese nasip etsin 🐣
Busranagme Minegull ya kıyamam cok heyecanlı . İlk Bebegın mı 😊 Duygulandım ağlamak istedım . Sezeryan mı
Pinaryyim Minegull inşallah bir o günlere gelebilsem Allahın izniyle 🙏🏽 Tutmaz tabi yarın kavuşuyosunuz 😊
Naznaz Meleğinde sende Sağ salim tamamlayın inşallah bu süreci🙏🏻 Dua edicem canım size hadi bebişini alda gel 🤗
Naznaz Minegull inşallah canım Allah tek avazda kurtarsın herkesi sezaryenlerde hiç agrı sızı cekmesin inşallah🙏🏻😊
Naznaz Busranagme ben de ne zaman doğum videosu görsem hüngür hüngür ağlıyorum gebelikten öncede böyleydim nasıl muhteşem bir şey🙏🏻❤
Minegull Busranagme sezeryan canım 3.cü bu ama ilk gibi farkı Yok heyecan fazla uyuyamıyorum kasılmalarım da başladı sanırım yarını beklemeyecek gibi devam ederse gidicem 😩🙈
Busranagme Naznaz aynen bende yaa tutamıyorum ne tuhaf bir sey bu durum tarifi yok yaaa . Minicik bir Pamuk'la karşılaşıyorsun . Aylarca içinde taşıdığın . ❤❤❤❤ Çok kıymetli , karnındayken boyle doğunca Nasıl kim bilir ❤❤
Naznaz Busranagme şimdiden heyecanlıyım vallahi 🤗🤗 bir de sevdiğin adamla senin karışımın nasıl bir minnoş acaba ayyy doğurmamak için zor tutuyorum kendimi ayrıntılıya girsem yüzünü görsemde rahatlasam😅
Minegull Busranagme bütün ağrılarını unutuyorsun heyecandan korkunu bile normal Doğum yaşamadım sezeryanda böyle ☺
Minegull Naznaz Rabbim vaktiyle Sağlıkla sıhhatle kavuştursun seni cnm inşllah şu an yazarken aslında zorlanıyorum adet sancısı gibi ağrı oluyo kasılma ile vakit yaklaştı iyice 🙈
humaninannesi61 Bir avazda doğur İnşaAllah 😍🤰 Biz hamişleride unutma duanda 😍 Doğumdan sonra da mutlaka yazz 😍♥
Minegull humaninannesi61 Rabbim hepimizi Sağlıkla kavuştursun hepinize dua edicem sizde dualarınızda beni unutmayın 😍❤
Ahmetasafmommms Sağsalim kucagina al insallah girerken guzel dualar et buyuk ihtimal sezaryen Guzel guzel kokla bebegini insallah😊
Tmy Allah yar ve yardımcın olsun insallah..bir solukta kurtul..tez vakit sağlıcakla kucağına al canim ...darısı da biz anne adaylarının basına olsun insallah ❤☺🤰🏻👼🏻🙏