sevccan canim erken gebelik testi yaptığın icin yavaş ilerliyor kandaki artış. Regli gecikmen daha yeni. Zaten o belirtiler kişiden kişiye değişir genelde kalp duyduktan sonra bulantı basliyor. Benimde son adetim 23.03.2019 ben yarin sabah test yapacağım hem kandil. Hemde bilerek bekledim. Ama hamiel olduğumu hissediyorum. 2.5 yaşında Oğlum var. Geçen Ekim Ayinda 9 haftalık bebeğim karnımda kalbi durdu. Kürtaj oldum. Simdi kendimi toparladım. Tekrar kalmak istiyorum. Yarin test yapacağım. eger hamile çıkarsam kanımı Pazartesi ve Çarşamba vereceğim. Doktora ilk kontrole 7 haftalikken gideceğim. Diğer kaybettiğim hamilelikte erken gittim kese görünmedi sitres oldum. Kalp duyulmadı sitres oldum bir gittim yavaş atıyor dedi ilac verdi sitres oldum kalp duyuldu hersey yolunda 10 haftalikken gittim 9 haftalikken kalbi durmuş. O gün kendime söz verdim. Testi gecikince yapacağım. Doktora erken gitmeyeceğim diye. Uzun lafın kısası belli ki hamilesin ama kafanda kurma cok takılma rahat ol akışına bırak.