Cigdemmmm Dilber63 hayırlı olsun canım, iki gün sonra tekrar test yap iki katına çıkması gerekiyor :)
Sevim010 Ayguns geç döllenme olup olmadığını nasıl anlarız bide rica etsem anlatır mısınız geç döllenme nedir
Fatma48 Ayguns merhaba geç döllenme neye göre oluyor canım bilmediğim için soruyorum bende 6 nisanda yumurtlama günümde gün değerlendirdim. Şuan adetime 3 gün var ne zaman test yapmalıyım Cevap verirsen sevinirim 🦋🦋🙇♀️🙇♀️
Deletedmom0036 Dilber63 canım senin ilk değerim 3 gibi bişeydi sanırım ondan kaö fğn sonra bu değer çıktı. Bende senle aynı durumu yağışıyorum. Bu arada tebrik ederim 😊
Dilber63 Deletedmom0036 avet canm 2gun once 3.49 du bugunde bu cıktı ınsallah saat 1de randevum var baklm hayırlısı
Deletedmom0036 Dilber63 bende salı kan verdim en son inşallah benimde böyle yüksek çıkar cuma yada pazar kan vermeyi düşünüyorum
Ayguns Dilber63 ama değerin iki gün öncekine göre iyi yükselmiş canım aman maşallah çok sevindim ☺️👏🏻👏🏻
Deletedmom0036 Dilber63 ilk denemenmi, geçen ay kimyasal hamilelik geçirdim ondan korkuyorum canım öprenipte kaybetmekten yoksa önceleri adetim geçmeden test yapıodum 😅
Dilber63 Deletedmom0036 yanı ovulasyonla ılk denemede kalmıs olcam hamıssem 1 senedır ıstıyorum 3 yasında bı prensesım vr arkadas ıstıyoruz ona🥰🙈
minikmucizem1_ Deletedmom0036 canım belirtin nelerdi kimyasal gebelik geçirirken betan kaçtı mesela leke varmıydı benimde öyle bi durumum var cevap verirsen sevinirim
Dilber63 Deletedmom0036 ya gercekten mı bn daha cıkmadım hastaneden doktorun yanına gorcem 😂😂😂😂 hadı baklam bıZede haber ber vala bn Bol bol dua etıöm cıkana kadar
Deletedmom0036 Dilber63 ben daha kan vermedim doktoru bekliyorum dahiliyeye gidicem tiroid için ondan bhcg isticem. Tamm canım yazarım 😅
Dilber63 Deletedmom0036 dırek acılden gırıp test yapsana bn bugunde ole yaptıö gebelık cıkınca kadın dogumdan aldım sıra