Hulyalp AyEr kasar peyniriii ama benim gibi fazla kacirma 🙃 direk bana da yansidi. Sade soda muz ceviz badem ben bunlari biliyorum
Elena4 AyEr canim sabahlari mutlaka kasar peyniri suzme peynir tüket.ara ogunlerin muz olsun.aksam da ne yemek yaptiysaniz onu ye. Bide ben cok dondurma yiyorum.24 haftaligim cocuk 1030 gr olmus
seymaemrullah43 Muz avakado ıspanak badem kaşar peynir haşlanmış yumurta bunlar o kadar etkili ki. Doktor bile sen ne yiyorsun demişti bana. Özellikle avakado çok faydali bir tane alıyorum haftada . Malesef kilo ile almak mümkün değil.
Hulyalp AyEr ayy bende simdiden 14 kilo almisim. Doktorlara yalvariyorum hizli aliyorum sorun mu var diye yok sen zayiftin zaten ikiz normal diyolar 😐 cokta emin olamadim. Seker testinde gorucem bakalim sorun var mi.
Oguzkagan65 AyEr ben pekmez tahin çok yiyorum ondan mı bilmiyorum bi de meyveyi fazlasıyla yiyorum benim ki tombiş şimdilik dene istersen
Hulyalp Elena4 kiz esiniz dondurmaya izin veriyo mu. 😊 Benimki asla almam mayisin 15ini bekle diyo. Benimde canim cekiyo anlamiyo. Hasta olmandan iyidir ceksin diyo.
Elena4 Hulyalp esim doktor bisey olsa mudahele ederim diye sesini cikarmiyo bence🤣 bazen gunde 2 tane yiyorum bisey olmadi cok sukur🤣
Hulyalp Elena4 bende olmaz bisey diyorum koca barkak ilik su icerim ustune diye soz veriyorum cocuk gibi yalvarttiriyor 😂 ama hafta sonu hava iyi olursa gizli gizli alicammmm