Yldzhh Modies Tabi ki birbirimize fikirlerimizi soyleyecegiz suanlik testlerde hersey normal bebeğe yarayacak şeyler yiyorum hep aciksam da acikmasam da yumurta ceviz gibi
kartanesi_63 Modies Yldzhh bir kaç kere burun kanamalarım oldu tansiyon mu acaba dedik. Az önce yine olunca tansiyonumu ölçtüm normaldi. Demekki olağan bişey. Sağolun kızlar insan tereddüt ediyor ister istemez
Mayasey Uyandım uyuyamıyorum 🙄 telefonu aldım salona geçtim. Çok kıpırdanıp eşimi uyandırmayayım diye.. Bir de yatakta ekstradan 2 kedi var 😂 rahatça yatakta dönmek ne mümkün
Modies Mayasey allahım direk benim anlık durumumu anlatmışsınız . Yatakta iki kedi karnımda bebek yanımda eşim 😂 şaşırdım valla 😂
Modies kartanesi_63 benim ömrü hayatım bu hamilelikte bir kere burnum kanadı. İlk olduğunda korkmuştum. Baktım etrafım rahat anladımki hamileliğin klasiği ☺️
Yagmurat Bende uyudum uyandım sanki uykumu almış gibiyim şuan uyumak için çok çabaladım 😂 olmadı en iyisi tele bakayım dedim gelir belki uykum İnşaAllah 😊
Uurbsra Yldzhh ay kızlar siz gene iyisidimizz ben kaşıntıya uyanıyorumm mafediyo beni 10 gündür her gecee her yerim yara beree 😱😱
Kahramanlar Sağa dönüyorum yasak dönsemde sancı oluyor sola dönüyorum yine sancı sırt üstü yatıyorum rahim ağzım sancılanıyor nasıl yatacam ben 😕amuda mı kalkayım ee yavrum
kartanesi_63 Modies iyi bari içim rahat etti :) hamilelik zaten çok değişik her an her şey olabiliyor. Allah hepimizi korusun, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
Kahramanlar Yldzhh böbreğimde 3adet taş ve genişleme var bebek baskı yaptıkça genişleme artıyor o yüzden yasak