Modies Ben badem yağı sürüyorum. İnternette bebeğe çok yararlı die okudum. Tüylenme yapıyor die korktum ama zaten hamilelikte tüylenme oluyormuş sonra dökülüyormuş
Silver uzunkirpik1728 Oda güzel oluyor ilk başlarda bende kullandım ama sonrada kreme geçmek istedim doktor tavsiyesi ile. Bendede henüz yok catlaklik.
Sevdaliza Ben sinoz kullanıyorum canım yeni bitti krem dün aktardan tatlı badem yağı ve kakao yağı aldım ikisini bi şişe içinde karıştırdım ondan sürüyorum günde iki kez bi uyanınca birde yatarken 29+3üz şuan hiç çatlağım yok maşallah
Rhk0158 mucizemm11 lierac ve Hindistan cevizi yağı kullandım 34. haftaya girdiğim gibi çatladım yani hiç bi işe yaramadılar 😐👎
momof3 mucizemm11 Özel bir çatlak kremi kullanmadım kullanmayı düşünmüyorum 🙌🏻 Pahalı çatlak kremleri de aynı bebe yağı da aynı bence.En pahalı kremlerle çatlayanı da gördüm 🤷🏻♀️ Yani tamamen genetik ama tabiiki bol bol nemlendirmek gerekiyor.Ben bebek yağı kullandım çatlamadım ilk gebeliğimde.Umarım bunda da çatlağım olmaz...