Busramnida Hamileliği boyunca bunları yiyeniz var mı? Herhangi bi problem yaşadınız mı? Ben bi türlü vazgeçemiyorum canım çok istiyor bebeğim için de üzülüyorum ama 🙈😩 zararlı olduğunu bildiğim halde 😔
Sibelclskn3 Busramnida ileriki haftalarda acısı çok fena çıkıyor tavsiyem biran önce bırak çünkü ödem yüzünden ayaklarına giyecek ayakkabı bulamıcaksın örnek ben 😅
Cisel Busramnida 30 haftaligim ve 30 haftdir bir fiil aci biber yedim tursu yedim hicte bisey olmadi 🤣 hurafe hepsi valla. Reflu filanda yapmadi hic
Busramnida Sibelclskn3 Hadi ya turşu yapar da acı biberin ödem oluşturduğunu bilmiyordum canım 😔 37+1 iz ama henüz ödem oluşmadı inşallah da oluşmaz bu saatten sonra ☺️ Siz kaç haftalıksınız peki 😂
Oby Canım bende aynı şekilde canım o kadar çok istiyor ki ama yiyemiyorum şuan 30+6dayız bu zamana kadar dayandım biraz daha dayancam sende dişini sık bebeğin ve senin sağlığın için hemoraide çevirebilir acı tüketimi çok dikkat et ❤️
Busramnida Oby Sağol canım daha da yemem zaten az kaldı bizimde hayırlısıyla sağlıkla doğsun minnoşlar 😂😍
Ayisigi1 Busramnida tahmin ettim cnm genelde bende oğlumda acı eksi yemiştim cünkü ama aşırıya kaçma yinede sen:)
Sweetybaby Cisel size katılıyorum. 26 haftalık hamileyim. Yemeklerimi acısız yapmam. Eşim adanalı her zamanda acı biber turşusu yemekte ister. Bende mutlaka yerim. Hiç Bi sorun yaşamadım. Gayet iyiyiz çok şükür 🤗🤗🤗
Busramnida Cisel Kız bende yedim bi sorun yaşamadım ama işte ne bileyim sormak istedim 😂 bu son zamanlarda reflü başladı bebek büyüdükçe mideye basınçtan ötürü o da ☺️ iyiyiz ama çok şükür 🙏🏻
Derin6565 Busramnida acı biberden uzak dur sana çok büyük bir tavsiyem çocuk buyuyo zaten alta basınç yapiyo bu yüzden benim ilk dogumumda basurum cıktı hem acı yemekten hem ikinmaktan
Derin6565 Busramnida inşallah ama yeme en büyük pişmanlığım 3 ay oturamadim cocugumuda emziremedim annem yanimda kaldı sürekli inşallah bu dogumumda veya ilerleyen zaman da tekrar çıkmaz benim de