Hnfvndk [silindi] baska hosumuza gıden ısım bulamadık bulamazsak da simay olcak babasına ısım begendırmekte cok zorlanıyorum 🙈
[silindi] Hnfvndk bizimde babamız İkra ismini cok istiyor vazgeciremiyorun telaffuzu zor olur diye farklı isim istiyorum vazgeçmediği için bende iki isim olsun bari dedim Simay İkra yada Miray İkra düşünüyorum bakalım 😊 Simay ismi pek yok aslında beğenmiyor bazı kişiler ama 🙄
Burcu09 Biz Liya koyacağız kızımızın adını baya zorlandık ama sonunda bu isme karar verdik.Alina, Defne Alın yada Maya da beğendiğim isimlerin içinde 🙏🏼😍
Gulsin Mylife123 umay tanrıça ismi oldugu için konulmaması gereken bir isimmiş bende düşünmüştüm oyuzden vazgeçtim
Hnfvndk [silindi] bızde babaanne anneannemız cok sevdı simayı. Bıde ikra oku demek. Ikra ıstıyosa yanına guzel anlamlı bı ısım mutlaka koyun. Cunku ısmınden dolayı hak ıster bebısımız. 🤗 Ikranın yanına mıray ikra daha kolay soylenıyo gıbı benım fıkrım ben onuda düşünmüştüm 😊
Ftmblnt [silindi] benimde ikiz kızlarım olacak nasipse bizde Simay ve miray düşündük ama karar veremedik. Çok zor isim bulmak 🙃🙃
Melek34 [silindi] ikranur [silindi] ikra miray daha sicak gelmiyor mu kulaga bana oyle geldi hic yok valla kizim 3.5 yasinda ikra anlamida oku demek diyor 😂
Mylife123 Melek34 ikra ismi güzel dediğin gibi telafuzada önem veriyoruz ::)) severken falan nasıl diye ama güzel bnce
Mylife123 Melek34 ikra ismi güzel dediğin gibi telafuzada önem veriyoruz ::)) severken falan nasıl diye ama güzel bnce
Melek34 Mylife123 cok guzel duyan herkes Cok begenmekle Birlikte anlamini soran cok Kuranin ilk ayeti ikra bismi rabbike halak Oku seni yaradan rabbinin adiyla oku Her haliyle Cok guzelll ve kizim masAllah cok akilli uslu 🌸💕
Selenge Melek34 Sözlük anlamı "oku" demek ama. 🤔 Gerçi siz beğenmişsiniz, bana bir şey demek düşmez. Güzel günlerini görün dilerim yavrunuzun.