Semanure Reyap hastanesinde Diler hanıma gidiyordum herşeyden çok memnunum ancak doktor hanımın sağlık sorunu sebebiyle bırakmak zorundayım. 32 haftamdayım. Siz hangi doktora geçtiniz hanımlar 😢
Zeynnep Semanure diler hanıma gidiyordum , nereida hanıma geçtim. O gün son günümüy Diler hanımın Haziran 15 ye buradayım dedi ameliyat olacakmış. Senin doğumuna buradayım dedi ama artık bakalım nasipse inşallah
Semanure alitalia kaç haftaliksiniz bilmiyorum ama benim doğumuma giremeyecek mayis ayında itibaren 2 ay izinli bildiğim kadarıyla gidip görüşebilirsiniz
Semanure Zeynnep benim doğumuma yetişemeyecek malesef bende neredia hanıma geçtim önemli olan sağlığı tabi insallah tez zamanda görevine döner
Semanure Zeynnep canim neredia hanımın telefon numarasını aldın mı ben kartını kaybetmişim şu an lazım
Zeynnep Semanure evet inşallah 🙏🏻 Sizde sağlıcakla kavuşun bebeğinize😊 Nereida hanım da gayet ilgili bir doktor geldi bana.
Semanure Zeynnep teşekkür ederim sizde öyle inşallah evet ondan da cok memnun kaldım son ayımda doktor değiştirmek zor oldu biraz sadece