[silindi] Merhaba güzel anne adayları isimli bebek çikolatası yaptırdınız mi hangi siteden yaptırdınız acaba yardımcı olur musunuz 😊
merved [silindi] canım ben bugün sipariş verdim hacışeriften. Burda gördüm tavsiye üzerine bakalım gelince görücez sende sitesini incele istersen
Aby34 [silindi] ablam İstanbul’da Mısır Çarsısı’nın orada Hacışerif çikolataları var orada yaptrdı isimli özel kutusuyla çok kaliteli bir marka ve eski bir marka harika yaptılar fiyat da uygun istersen instagram hesabı da var oradan bakabilirsin canım :)
mucizem_0809 [silindi] ben instagramdan dökmeçikolata diye bi sayfadan sipariş vermiştim 100 tanesi 80 lira evde olmadığım için bugün teslim edemediler yarın teslim alıcam inşallah bakalım nasıllar 🙈
Zeynoveannesi merved bende 35.haftadayım hacışeriften o yuvarlak kutuda olan çikolataların sipariş vericem ortasında da badem şekeri olan var ya 107tl olan ☺️ ama ne zamn sipariş versem ya şimdi versem 4-5hafta bozulmadan durur mu ki? Bilemedim kızçeler 🤔
Cann Haciserif i duydum fiyat olarak uygun lezzetide güzelmiş bende orda yaptırmaya karar verdim bilginiz olsun😊
merved [silindi] https://www.haciserif.com.tr/erkek-bebek-dokme-cikolata-kendin-yap.html Etiketini kendin yapıştırıyosun canım onlar ayrı yolluyor
esenaturna İnstagramda cikolataatolyesi diye sayfa var onun internet sitesinden sipariş verdim ve gayet memnun kaldım 100 adet 115 tl gibi bişeydi sanırım
melek123 Kızlar bnde haci şeriften istedm geldi gayet güzeldi tadı da güzeldi hatta indirim var uygun bisey ariyosanz bide kendin yap var 70 tane 58 lira ama etiketi ayri yoluyorlar siz kndine yapistryusunz gayette basit etiketi yapistrmasi
merved Zeynoveannesi canım ben 38+4üm daha bugün sipariş verdim ama sancım felan doğum belirtim yok diye bekledim bu kadar sende artık duruma göre bakarsın. Ben sordum 1-2 hafta bişey olurmu diye hayır olmaz hiçbişry dediler sadece buzdolbına koymayın beyazlaşma olbilir serin ve kuru biyerde saklayın dediler
Mert_annesi Elifesma Cikolataya hic bir sey olmaz canimm. Isterse 1 yil dursun. Simdiden siparis verebilirsin bile. Buzdolabına koyma yeter.