Leila Bet0142 benim 14, 10 oluyor tansiyonum doktor 15i gecmesin dedi cok tehlikeleli olur ilac kullaniyorum dopegit
Bet0142 Leila ewet baya yukselıomuş duzenlı kullan ılacını bı de duzenlı tansıyon takıbı yap daha ıyı olur senın ıcın
Slnrhz Leila bnm 13/9 Du Dr dikkat et dedi tansiyon aleti aldm günlük ölçüm yapıyorum birazcık yükselse limon yiyorm ilaca gerek duymadı
Sldysf 21+5 olduk bizde paşalarımla tek yumurta ikizleriyiz. 5 gün önce detaylı ultrason yapıldı biri 498gr diğeri 473 gr. Çok şükür bi sıkıntımız yok şimdilik ama ayaklarım çok şişiyor yürümekte zorlanıyorum bunun dışında iyiyiz çok şükür 🥰💙💙
Tgcmrt Sldysf Julican tek yumurta ikizi olduğu ne zaman netleşti benim ilk tek yumurta sonra arada zar oluştu çift yumurta dediler 🤷♀️
brldmr Bet0142 kiloları bana cok iyi gibi geldi haftasına göre masallah Bir iki hafta daha dayanırsanız 2 yi gecerler 🙏🏻🙏🏻
Bet0142 brldmr haftasının önündeler maşallah tek amacım zaten 32 haftayı bulmak 🤗🤗 bu arada yanlış yazmışım haftamızı 31+3 yazacakken 30 yazmışım 😂😂😂
brldmr Leila hedef 37+ haftalar İnşallah hepimiz goruruz o gunleri. tansiyonunuz yuksek galiba, gebelik zehirlenmesi takibi yapıyor doktorunuz değil mi ? bir anda yukselebiliyormus son haftalarda ozellikle, tansiyon yuksekliginin belirtisi de yok
brldmr Bet0142 gider İnşallah 2 cm doguma kadar 😁 kac kilo aldınız nerde dogum yapcaksınız alısverislerinizi yaptınız mı ? ikiz hamilesinin halinden ikiz hamilesi anlar😃
Bet0142 brldmr inşallah bakıcaz duruma göre 😜 16 kg aldım 😂😂🙈 özel selcuklu hastanesinde yapacam dogumu spinal veya epidural anestezi olucam alışveriş yaptık sadece anne babalardan gelecek hedıyelerımız kaldı 😊😊
bridetobe 16+0 dam merhabalar 😍 biri erkekmiş diğeri göstermedi hepimizin bebişleri zamanlı gelsin inşallah
Bet0142 brldmr çok ama napayım çabuk acıkıyorum 🙄 hele bu aralar hiç doymaz oldum korkuyorum doktorda normal diyor inşallah doğum sonrası veririz 🙏🏻🙏🏻
Julican Tgcmrt benim 10.haftamdaki kontrolümde doktor arada zar var ayrı keselerdeler, ama tek eşten(plesantadan) besleniyor dedi. Canım.
Tgcmrt Sldysf benim doktorum ikili tarama yaptırmadı kendisi baktı ense kalınlığına falan 12. Haftada da arada ince zar oluşmuş dedi zar olunca çift yumurta oluyo demekki
Julican Tgcmrt çift yumurta ise ayrı plesantadan besleniyorlar, tek yumurta ise tek plesantadan besleniyorlar.