Sltnshn 6 haftalik oldum bugün ama kese büyümüş bebek daha gözükmedi . Doktorum 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Sizler kaçıncı haftada gördünüzz ?😊
Periihsnva Sltnshn tebrik ederim sagsaglim kucaginiza alirsiniz inwallah. Ben yeni 6. Haftaya girdim ama 4.haftasinda gitmiwdim gorunuyordu
anneyim_ Ya kızlar bende bugün altı haftalık oldum ama benim değerlerim önce düştü düşük yapmayı beklerken hem bebeği gördük hem kalp atışını ama doktor kesesi küçük dedi iki haftaya ne olcağı belli olur dedi fikri verin Allah aşkına
Sltnshn Keseyi 5+2 de gördüm. Bugünde cok az kanamayla gittim icerde kanama gözükmedi kese büyüyor dedi 6. Haftada bu tür kanamalar normalmiş.
Sevim010 Periihsnva belki sizin gebeliğiniz daha önce olmuştur çünkü ilk kez duydum 4. Hafta da bebek ☺️
Aslbrk Canım doktorun mu dedi 6 haftalık diye yoksa son adet zamanına göre mi 6 haftaliksin . Ben programa göre 7 haftalığım ama dün doktora gittiğimde 6haftalik olduğumu söyledi ve bebeği yeni gördük inşallah haftayada kalp atışını duyucaz🙏
Periihsnva Sevim010 evet doktorda soyledi zaten benim soyledigim hesaptan daha buyuk oldugunu once duwuk oldugu icin korunmaliydim diye dikkat ediyordum ama nasil oldu bende anlamadim😀😀😀
Aslbrk Sevim010 ben geçen hafta kaç haftalık diye sorduğumda haftaya net belli olur o demişti . Geçen hafta sadece keseyi görmüştü
Yldz41 Sevim010 benim son adetime göre 9 haftalık olmam gerekiyor ama geç döllenme olmuş şu an bebeğim 6 haftalık büyüklüğünde
Sltnshn Sevim010 insallah oyledir korkuyor insan 8 . Haftaya kadar gözükmeyebiliyormus. Allahin izniyle hepimiz sag salim kucağımıza aliriz