Kzysmom Sengulkrgz aynen oyle bi siz dinine düşkün biz musluman değiliz sanki hay allahim ni siz oyle arap isimleri yazmissiniz herkes yanlis bi siz dogru
Sengulkrgz Kzysmom ben size dinsiz demedim ki sadece ben bu konuda dikkat eden biriyim siz etmezseniz de benim umrumda degil kendi cumhuriyetinize uygun isim koyarsiniz
Mrv91 Sengulkrgz Kubra09 bende çift isim istedigimden Furkanin yanina isim bulamadim diye koyamadım 🙄
Sengulkrgz D Mrv91 Furkan efe koymustu bizimki😁 Dilimizde hemen alisti furkan efe diye cagiriyoruz iki ismini kullaniyoruz
Kubra09 Mrv91 Furkan ismininde anlamı çok güzel ve bazı isimler tek kullanılmaması daha iyi diyorlar. Buda onlardan biri canım o yüzden iyice araştırmak lazım
Mrv91 Kubra09 evet ben de öyle bisey okumuştum. O yuzden yanına ne beğensem ikisi de ağır olur gibi geldi sonunda vazgectim
Kubra09 Mrv91 bende ilk batın ismini çok beğenmiştim ama onunda tek başına kullanılması çok ağırmış o yüzden vazgeçtim
Bellabells Kzysmom siz nerde yaşıyorsunuz anlamadım.bu ülkede doğan çocukların yarısına bu isimler konuluyor. Siz ilk defa duydunuz galiba.
Sengulkrgz Bellabells aman boaver yaaa bence hic muhatap olma salak salak konusuuor istee sankibona soracagiz bebegimize ne isim koyacagimiza
Bellabells Aynen canım. Herkesin kendi tercihi isim ararken hangi kriterlerde olacağı. Kimsenin sorgulamaya hakkı yok. Beğenen bu isimleri beğenmeyen ülkeye uygun isim verir çocuğuna 😉