Sengulkrgz Kzysmom Bu isimler islami isimlerdir bende elhamdulillah muslumanim ve cocuklarimiza isim koyarken islami isimler guzel anlamli isimler koyma konsunda yukumlulugum oldugu icin boyle guzel anlamli ve islami isimleri seviyorum tavsiyelerimde bu yonde oluyor soranlara.Turkiye cumhuriyeti derken neyi kassettiniz ne var burada yanlis olan ?
Bellabells Kzysmom siz nerde yaşıyorsunuz anlamadım.bu ülkede doğan çocukların yarısına bu isimler konuluyor. Siz ilk defa duydunuz galiba.
Sengulkrgz Mrv91 Furkan da cok guzel isim bende koyacaktim fakat gorumcemin bebisinin ismi olunca kaldi 😁 ama guzle isim yaaa furkan
Kzysmom Sengulkrgz aynen oyle bi siz dinine düşkün biz musluman değiliz sanki hay allahim ni siz oyle arap isimleri yazmissiniz herkes yanlis bi siz dogru
Mrv91 Sengulkrgz Kubra09 bende çift isim istedigimden Furkanin yanina isim bulamadim diye koyamadım 🙄
Sengulkrgz Kubra09 ama sonunda bebegime oyle icime sinen bir isim koydum ki oyle isimdim ki o isme rqbbim ismiyle buyusun insallah ve tjm evlatlarimiz anali babali buyur insallah🙏
Kubra09 Sengulkrgz ya inşallah benimde içime sinen bir isim bulurum. Artık inşallah bende rüyamda göreyim die dua etmeye başladım 😂