Nzk Merhaba kızlar şuan 29+5 haftalık hamileyim. Bebegimin kilosu 1507 gram rahim ağzında kısalma var ve doktorum 9 ayı tamamlamayabilir dedi. Benimle aynı durumda olanlar var mi ne zaman doğarsa kuveze girmez kac kilo olması gerekir😑
Teumlarey Nzk Nzk Nzk ben 28 haftada doğum yaptım şimdi 4 yasında kızım 50 gun kuvez de kaldı 900 gram doğdu
Heisenberg Nzk Benimde öyleydi 29+6da hastaneye yatırıldım. 1300 gramdı o zaman doktor korkma riskli haftaları geçtik bebeğine birşey olmaz biz yinede tutabileceğimiz kadar tutacağız dedi iğneler ilaçlar ciğer geliştiriciler yapıldı. Şuan neredeyse 35 haftalık olacağım hala gelmedi en azından 1 hafta daha dayansın diye dua ediyorum :) 34. Hafta bitiminde ciğer gelişimleri tamamlanıyor kilosu da 2500 altı değilse küveze hiç girmeyebiliyorlar.
Derininannisi Nzk benim de öyleydi 21 hafta da öğrendik rahim ağzı kısalması olduğunu erken Doğum riski çok yüksek dedi doktorum ama ben erken olmayacağına kızımın zamanını bekleyeceğine inandırdım kendimi hep şuan 35+5 haftalığız dikkat et dua et kötü birşey olmayacağına İnan yeter 🤗🙏🏼
Nilokalkan Nzk merhaba, bende gebelik başından beti kanamayla uğraşıyorum. 16. Haftadayım ve kasılmalarımdan ve rahim kısalığımdan dolayı erken doğum riskim var. Cok erken olduğunu düşünüyorum. Doktor evde istirahat verdi siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz.
Nzk Heisenberg tesekkur ederim bana da igne ilac verdiler yatip dinlenmem gerektigini soyledi doktor dikkat ediyorum doktorumda 34 haftayo gorursek cok iyi olur dedi insallah hayrlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim
Heisenberg Nzk amin hepimizin. Beslenmenize dikkat edin kendinizi hiç yormayın uzun süre ayakta kalmayın🙏🏻 En önemlisi strese de girmeyin artık 21 haftalık doğup yaşayan bebekler var 29 hafta çok iyi bir hafta🙏🏻
Nzk Derininannisi insallah evet içim rahat aslında yani gununu bekleyecek gibi ben 12 haftadan beri erken dogum riskiyle ugrasiyorum Allah yardimcimiz olsun
Teumlarey Nzk içini rahat tut benım ilk dogumum erken oldu tekrar hamıle kaldım ikiz gebelık şimdi risklı gebelık bolumune gttım hemen buda erken olacak tansıyonların çıkar dedı moralmen çöktüm
Haviiisss Simirna canim benmde erken doğum riskim var . 32+4 olduk suan . Doktor 7tane iğne verdi progesten fitil ve progstn igneler verdi . Rahim agzi kisaliği 25mm dusmus . Banada ciğer gelistirici verdi galiba farkli bi iğne . Celestone diye bi igne . Seninki de mi ayni acaba
Simirna Haviiisss benim rahim ağzı uzunluğu iyi. Ben progestani günde iki kere ağızdan alıyorum. İki kere de nidicard diye sancı önleyici alıyorum. Daha yeni 31 haftalık oldum.ciger geliştirici celestone evet canım. Sabah akşam iki kere vuruldum. Sen hangi şikayetle doktora gitmistin
Glsnarstrn Merhaba arkadaşlar.benimde erken doğum riskim var 32+6 yız ama dr hiç bir ilaç iğne vermedi.farklı durumum olduğu içinmi acaba?bizde karın bölgesinde gerilik ve su azlığı var
Haviiisss Glsnarstrn neden ilac vermedi ki acaba ? Sizin nasl erken doğum riskiniz var canim . Rahim agziylami ilgili ?
PrensesimDoga Glsnarstrn 32-+4 olduk bize de bgn akciğer geliştirici yapıldı toplam 3 tane yapılacakmış. Diğeri Cumartesi günü yapılacak. Erken doğum riskim var.
Haviiisss Simirna benim lekem geldi o korkuyla doktora gittiğimde öğrendim . Ama ciger gelistrici 12saat arayla vurmam lazmmis ben saatni kacirdim dun oglen 3de vurunmustum bidaha vuranamidim . Smdi gidip vuruncam işte insAllah etki eder ya
Kahramanlar 25 haftamda böbrekte genişleme oldu sonra rahimde incelme oldu şimdi 20 mm dr dediklerini yaptım sola yatıp ayakta çok durmadım ve 36 haftayı gördük şükür 🙏 9 gün sonra sezeryan olacağım
Simirna Haviiisss benim de kahverengi lekem gelmişti. Git vurul canım iğneni önemli çünkü erken doğum riskine karşı
Haviiisss Simirna vuruldum geldim canimda . Dunki hemsire 1doz yapms . Bugun gittim 2doz vurlmasi lazim dunki yanlis vurmus dedi etkisi olurmu dedim olur tabi ki ama 2doz vurulsa daha iyi olurdu tabi dedi . Bide progsten 5tane igne 1kutu fitil yazms onlarada baslayacam