benoanne Esra7261 tabiki kaçırmamak çok zor heleki hamilelikte insanin canı herşeye çekiyor benim öyle yani. Diyetisyeni bende düşünüyorum. Doktoruma sonuçları gosteriyim sonra başlıcam. 👍bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🧡
Daisyy Nursemomm merhaba ben şeker yüklemesi testinden sonra size danismistim belki hatırlarsınız sonucum 82-87 çıkmıştı. 50 gram yükleme yapıldı bana da mı yanlış test yapıldı yani? 75 ya da 100 gram mi yapılmalıydı?
Sevdaninmucizesi bicirinannesi yaptırdım içtiğin şey öyle zararlı birşey değil ztn sen günlük hayatında o kdr şekeri tüketiyorsn diyabet şekerin varsa iri bebeğe ve erken doğuma etki ediyor en azından varsa şekerin doktor ona göre diyet vs verir ama yaptırmadıgn sürece bilemezsin
Mihribali bicirinannesi Şeker yüklenmesinin hiçbir zararı yok kesinlikle yaptırman gereken bir test🙏🏻 instagramda @cagrigulumser hocayı takip edebilirsin birçok sorumuza cevap oluyor storylerine bak şeker yüklemesiyle alakalı yazdıklarını oku bence işini aşkla yapan mükemmel bir doktor
Omma Eğer hamilelikten önce de hamilelikte de şeker tüketmeten biriyseniz bence de yaptırmanıza gerek yok. Yani hiç şeker kullanmayan glutensiz beslenen birisi neden gidip o şekeri alsın. Ama ben bunları yapamıyorum ve şeker gluten tüketiyorum o yüzden yaptıracağım. Ama bunları tüketmeyen biri olsam ben yaptırmazdım.
mas bicirinannesi Allah korusun çok ciddi sonuçları var şekerin bebek üzerinde ve hiç belirtisi olmuyor siz anlayamazsınız var mı yok mu diye. Açlık tokluk ölçümleri de yeterli olmuyor. Yaptırın lütfen emin olun bebeğe zararı yok.
mas istkizannesi gebelik şekerim var ve dikkat Esra7261 hafta ilerledikçe hormon dengesi de sürekli değiştiği için daha hassaslaşıyor malesef..
Rnhndkzn Esra7261 dediğim gibi düzenli kahvaltımı yaptım şeker yüklemesini doktorumda istemedi. Annem şeker hastası o yüzden de şeker tüklemek istemedi
Rnhndkzn nilmur00 doktorum da istemedi ailemde olduğu için gizli şeker yüklemeyle çıkmaz onun testi ayrı