Derya5542 Kızlar bebegime nasıl kilo aldırabilirim☺ aslında kilosu gayet iyi ama yinede ben değil de bebeğim alsın istiyorum ☺ mesela neler yememm gerek bebeğim için ☺
Burcuk Derya5542 her gün bir bardak süt.bir kase yoğurt. Sabah kaşar . Ara öğünde muz. Çiğ badem ve ceviz. Bol su .
ZeynepFatih Direk bebeğine yarasın istiyorsan hergün 1 tane muz günde 1 tane maden suyu ve kahvaltıda kaşar tüket 😁
Derya5542 MdhTpz evet doğum zor olur ama allah onun kolaylıgini verir inşallah zaten onun mis kokusunu koklayinca bütün açılarımiz diner 😌
Busranagme KbraGndz Benım Bebeğim Doğana kadar 4 kiloyu gecer Dedi doktor o yüzden normal doğuramazsın Dedi çünkü minyon biriyim . Su an 3 bucuk 37+6 günlük
Deletedmom_879 Bende muzu sevmeme ragmen yiyyorum hayatim ilk hamileligimde yedim diyebilirum 😂😂 ve kasar 👍 ama maden suyunu duymamistim bunuda ekliycem listeye 😂
Minemine Benim kayınvalidemde süt süt diye diye mahfoldu kadıncağız.😒 bnde içemiyrm. Kilolu olsun istiyolar. 17.haftamda 200gr idi şimdi 20.haftadayız kilo almşm ama bebek ne durumda öğrenmedm daha
Derya5542 Minemine kemik gelişimi için süt baya iyi canım aslında inşallah yaramıştır bebegine ☺ ben hamileliğimin basindan beri sut içermiyorum aşırı mide bulantısı yapıyor😑 ama onun yerine yoğurt yiyorum ☺
Derya5542 Esraabrklu şuan yirmi iki haftalığım on dokuz haftalıkken gittigimde iki yüz doksan gram demişti doktorum