Dilara38 5+5 olduk bugün. Öğreneli 3 gün oldu kan testi yaptırmaya gittiğimiz doktor ultrason da keseyi gördü 2 hafta sonra tekrar gelin dedi kalp atışı için 😊 Şimdi sürekli gideceğim bi doktor arıyorum tavsiye edeceğiniz işini gerçekten iyi yapan ve normal doğuma teşvik eden
FSCMK Dilara38 ben gönül Erkan’a gidiyorum Gayette memnunum çok iyi bir doktor Güler yüzlü ilgili normal doğumcu birde bütün hastalarını normal Doğuma yöneltiyor ben gönül Erkan’ı tavsiye ederim ben memnunum bir sorun yok
FSCMK Dilara38 hüma hastanesinde gönül hanım var bayan olarak normaldi ben ona gidiyorum birde Cahit bey var ama gönül hanımda iyi normal Doğuma yönlendiriyor muayenesinde ucuz 90 tl diğerlerine göre iyi
Dilara38 [silindi] evet cok fazla özel hastane var çok kararsızım çevremdeki herkes başka bi doktor söylüyor
Halista Kartal erciyes hastanesinde bihter hanımdan çok memnunum. İlgisi,güler yüzü yaklaşımı beni memnun etti diyebilirim. Tavsiye ederim
Ozan_esra Erciyes Kartal Zerrin Avul 👍🏻 Gerçekten tavsiye ederim tamamen normalci bi doktor ve çok bilgili . Sadece biraz sert ketun gibi ama gerçekten işinde çok başarılı
Pinarsurer Dilara38 Kartal Erciyes te Bihter hanıma gidiyordum memnundum da Allah var Ama şimdi medical palace de Mustafa Oğuz Yılmaz a gidiyorum Harika ilgili bir doktor 😊
semrakarahan Dilara38 Sehir hastanesine gidiyorm eski dogum evinden kalan bi yani yok gayet temiz ve ilgililer oraya giderseniz bi kac doktor gercekten iyi
Dilara38 Pinarsurer geçen hafta bihter hanıma gittim bende iyi ilgilendi ama devam edip etmeme konusunda kararsız kaldım
semrakarahan Dilara38 evet onceden randevu aliyorm daha iyi oluyor yoksa sirayla gitmek istesem sabah cok erken gitmem gerekiyor oda zor oluyor randevulu giderseniz daha iyi ama randevude zor bulunuyor oyuzden onceden aliyorm doktordan cikinca bidahaki muayneye aliyorm hemn
Dilara38 semrakarahan evet kalabalık olduğunu duymuştum bende ama şehir hastaneleri genel olarak iyi diyorlar bi ücreti falan yok değil mi