MerveymenAltkula Merhaba hamis anneler 🤰🏼 Ben 8 haftalık hamileyim her gün yatarken ballı süt içerdim bugün duydum ki balı önermiyorlar . Bu konuda Bilgisi olan var mi ? 🙏🏻
Handeaslan39 MerveymenAltkula neden önermiyorlar ? Aksine bak çok iyi kahvaltıda bile bal kaymak yiyin derler genelde nesi önerilmiyor ? Market ürünü önerilmiyor marketlerden alma zaten
Esrabayrakdar MerveymenAltkula benimde hamileliğimi öğrendiğimde merak ettiğim bi konuyudu sordum doktora normalde yiyorsan ye demişti bana
MerveymenAltkula Zaten Handeaslan39 zaten marketten felan almıyoruz . Arısı olanlar var doğal diye köylerden getirtiyoruz . Bilmiyorum şeker yukseliyormus felan gibi . Doktorum da bana hiç birşey yeme felan demedi
Handeaslan39 MerveymenAltkula bilmem ilginç açıkcası bende memleketten getirtiyorum oğlumda yiyor çünkü bir sorun yaşamadım ben aksine doktor sabah kahvaltılarında Yemeni tercih ederim sütüne mutlaka kat dedi zaten çok yemiyorsun ki bir kasım atıyorsun .. çikolatadan daha faydalı yanı çikolata yiyoruz o daha kötü 🙂
MerveymenAltkula Handeaslan39 evet kaçırdığımız çok seyler var 🙈 ama hani bende suna bağladım bebek yasını doldurmadan ek gıdaya felan geçiyorsun ya o sıra da da bal yedirmiyorlar bebeğe bende korktum dedim Gebelikte de zararlıdır felan diye 🤔
Handeaslan39 MerveymenAltkula canım o normal ama hamileyken yemek sakıncalı değil diye biliyorum tabi doktor daha iyi bilir ama 🙂 Bebek farklı çünkü bebegım midesi henüz yeni geliştiği için ek gıdada birden bal verilmez rahatsız edebilir 🙂 1 yaşından sonra veriliyor canım aksine çok fayda editör 🙂🙂 gene sen doktorunu dinle canım pekmez kat onun yerine
MerveymenAltkula Handeaslan39 gidince soracağım bu defa sizi de detaylı bilgilendiririm insaAllah 🙏🏻🤗
Handeaslan39 [bilinmeyen] herşey yasakladılar yakında yemek yemeyin derseler şaşırmayın 😂😂 dimi kuuuzu
MerveymenAltkula Busranagme bende yiyorum emin değilim zaten kızlar doktora danıştığımda sizi de bilgilendiririm 🤗 şimdilik bala ara verdim ama korkudan 😅 riske atmak istemedim . Doktor yiyebilirsin diyene kadar yemem 😅😅
MerveymenAltkula Handeaslan39 duyuru yaparım artık denk gelirsek ins . Görürsünüz Çarşamba gitmeyi dusunuyorm aklında bulunsun 😊
MerveymenAltkula [bilinmeyen] nar yasak diyorlar dusuk riski olduğu icin ama araştırdım kesin kaniti yok benimde canim istemişti yemiştim 😅 ah havuç bile yesem araştırıp yiyorum eskiden annelerimiz dert etmiyordu ahh hep bu teknoloji 😅😅😅😅
seydax MerveymenAltkula ben narı doktoruma sordum hurafe onlar dedi günde 1 tane yiyorum ye tAbi hasta olmazsın iite ne güzel çok sağlıklı çok büyük antioksidan dedi. Her gün yiyorum valla😂
Handeaslan39 [bilinmeyen] doğru diyorsun kuzum 😂 Herşey yasak bundan sonra bişey yerken soralım birbirimize 😆😆
SeNeM MerveymenAltkula bal bebeklere önerilmiyor 1 yaşına kadar. Hamileyken yenilmesinde bi sakncası olduğunu sanmıyorum.
SeNeM Bal bebeklere önerilmiyor 1 yaşına kadar. Hamileyken yenilmesinde bi sakınca olduğunu sanmıyorum.
SeNeM Bal bebeklere önerilmiyor 1 yaşına kadar. Hamileyken yenilmesinde bi sakınca olduğunu sanmıyorum.