Burcu22 AAytach bende 38+3m geçen hafta oğluşum 37de 3000 kgdu ve ben bu zamana kadar 8kilo aldım 10la kapatırım inşallah 😁
AAytach Elifee evet canim bende onu düşündüm, ilk 3 ayda bulantilarim çok olduğundan kilo kaybi yaşamiş ola bilirim o zamanlar🤔
Ftmemne Ben anlamadım manda soyundanmıyım neyim 😁😁😃 20 kilo 30 kilo ile kapatıyom hamilelikleri. Bakalım nasıl olacak bu sefer inşallah az alırım ki kilolu hamile kaldım maalesef
AAytach Ftmemne doğru kilo alımı bizim elimizde değil fakat , çok kilo almakta doğum sirasinda anneninde, bebeğinde yipranmasina neder oluyormuş. yani zorlu geçiyor doğum😏
Ftmemne AAytach ya benim bağırsak sistemim çok ağır çalışıyor o sebeple fazla alıyorum sanırıö. Şimdi daha bilinçliyim umarım bu sefer az kilo ile kapatırım
Merver AAytach bencede sevin bebek kilo alacaksa her türlü zaten alıyor fazla yemek yemek ona fazla kilo aldırmıyır ben özel bişi yapmıyorm normal yicemi yiyorm ama bebekler bana çekmiş iri bebek doğuyor ilk kızım iri bebek doğdu bunada doktor iri diyor geneyitik yaısal
Mlssa AAytach Ben böyle olabilmek için dua ediyorum😃😃 19+4 şuan 3kilo almışım aslında pek yemiyorum doktorum da normal olduğunu söyledi.. yine de hiç kilo almasam falan aşırı mutlu olurdum maşallah sana ve bebişine 🙌🏻❤️
Tarana AAytach Yeqin evel bulantılara gore arıglamısoz sonra kokelmısız.Men her kontrolumda baxıram,hekım baxır daha dogrusu.6cı ayımdayam 3,5kg artıb çekim.Bir aya ama evel almamısdım heç
AAytach Tarana he can, hemde uşaq bildiyim qederile son 2 ayda süretli çeki alır, bizim qizda son 2ayda tosun oldu maşAllah☺️
Tarana AAytach mın də ondan qorxuram🤣🤣🤣bir ayda 3,5kq kökələ bilərmiş adam🤣Umid edirəm lap tombik olmaram😈