Sevilaydmrc SenaSolmaz aynen bende sabırsızlıkla bekliyoruz korku endişe mutluluk karmakarışık 🤔 samsun cnm sen
Betussss Bende bugün tam 6 haftalığım haftaya pazartesi randevumuz var inşallah kalp atısını duyarız🙈3 ekim olarak gözüküyor doğum hayırlısı.Saglıklı günler geçirelim inşallah
Hazelasln Benimde 7 ekim gözüküyor kizlar🙂 Mide bulantisindan cok sabahlari mide yanmam oluyor.Saglikla gelsinler insallah her seye katlanirim yani😁
Minnaksercecik Ya son adet tarihine göre tamam 6 hafta ama adeti çıkartırsak döllenme felan çıkar 4 hafta anlamadım ben bu işten birşey doktorlar son adete niye bakıyor bilen var mı 😂🤔
Pamukdeniz Minnaksercecik ultrasyondanw kaynaklı adetini de sayıyorlar canım benim de 4+4 😇 6 Ocak son adet tarihim düşün Yani beta 27.30 çıktı 🙈
Minnaksercecik Pamukdeniz daha çok düşük biraz vitaminli şeyler ye uyu folik asit vermedi m i iç kesinlikle beta düşük olmasın
Deletedmom19 Ben bugün doktora gittim kızlar kese göründü. Doktor 5. Haftanın içindesin dedi ama bende anlayamadım o durumu bence de o kadar büyük değil😝😋
Pamukdeniz Deletedmom19 ya aynıyız seninle galiba bende gitsem mi acaba doktor bugün bana 4+4 dedi 😁 6 Ocak son adet tarihim
Minnaksercecik Deletedmom19 valla ben 6 hafta oldu hala bekliyorum doktora gitmedim gideyim de bari toplu şekilde kalp atışını da duyayım dedim 😂😂😂 cuma günü gideceğim allah izin verirse 😍😍