gokturkhicret55 Kızlar devlet hastanesinde genel anestezi mı belden mı yapıyorlar artık acaba bılgısı olan var mı? Ben artık belden yapıyorlar dıye duydum ama 😕 ya bana işlemezse o an hissedersem dıye cok korkuyorumm.
Mel0s gokturkhicret55 ama canm devlette sezeryan cok nadir hatta dgum yapan kisilerden ben hic sezeryan dymadm Bi skinti ckmadgi surece orasi yapmio daha cok normalden yanalar
dml33 gokturkhicret55 genelde her hastane bel den yapio bugun dogum yaptm ozelde hissedio gibi oluosn ama hiasetmiosn hicbisi
Zmrtbdk gokturkhicret55 canım dokunulduğunu ve yapılan işlemi hissediyorsun ama ağrı,acı yok.Biraz değişik bir şey evet 😁
Ezgib gokturkhicret55 ama annemde uyusma problemi vardi sol tarafi uyusmuyordu belki sizde aynisi olmaz icinizi ferah tutun
mervegedik gokturkhicret55 valla benim çevremde devlette o şekilde doğum yapanlara göstermişler koymuşlar koynuna kokla op yavrunu diye 😊
gokturkhicret55 Ezgib işte keske bunu daha onceden bılseler kötü bır durum o an inşallah bakalım hayırlısı canım
dml33 gokturkhicret55 sagol cnm 😊belden uyusturduklarinda ilk hissediyo gibi oluyosn keserken ama hicbisey hiseetmiosnn bndr dedim hissediorm.sanirim falan diye belimden 3 4 iğnede anca uyustm 😄
dml33 gokturkhicret55 anestezi uzmani sagolsn elimi hic birakmadi 😊hissediorm bn diyip durdm cikarirken cocugu karnin sallaniyo bi degisil biseymis dikerkrn falan hic agri hissetmiosn odaya gecince agri basladi bende 😊
gokturkhicret55 dml33 devlette yapacağım ıcın anestezi uzmanı yapar kaçar herhalde 😂 ama ınsallah rabbım iyilerle karşılaştırsın benı de kurtulayım son 30 gün😥😥😥😥😥
dml33 gokturkhicret55 oyle cnm iyi doktor hemsire hepsi onemli 😊benimde 29 gun vardi doguma bugun kontrole gittim hareketi az olunca doktor nst serum hava falan taktirdi hala az olunca hareketi alalim nolur.nolmaz dedi 😊uyusuk benim kiz dogdu yine uyusuk 😄😄
mervegedik gokturkhicret55 anestezi uzmanı başınizda bekliyor çünkü her hangi bi durum olduğunda genel anestezi uygulama ihtimali oluyor diye
dml33 gokturkhicret55 allahim tum hamilelere yardim etsn saglikla herkes kucagina alsn cnm sende saglikla alirsn ins kucagina 😊