Elwing6 yazmayacağım dedim ama yazmadan da edemeyeceğim şu platformda kimsenin düşüncesini dini dili ırkını yada savunduğu şeyi yargılamak benim haddime değil belki ama iki bayanda kapalı belki ondan rahatsızlık duymuştur kendisi benimle gayet iyi konuştular ve seviyeliydiler herkes işini yaptı çekildi kenara gayette kendilerini bilen insanlardı bana kalırsa hanfendinin dediği gibi tarikatlık bir ortam görmedim ben işini yapması önemli olan bu kadar insan memnunken biri çıkıp böyle demesi abest neden rahatsızlık duydu kendisi bilemiyorum ama şahsen öyle Bi durumla karşılaşmadım kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ki daha insanların kendi düşüncesi soruna dönüşüyor..Siz bence işini ne kadar iyi yaptığıyla ilgilenin öyle de Bi durum söz konusu bile değil siz güle eğlene saygınızı bozmadan davranış sergiledikten sonra kimsede size aksi ile gelmez ben kendi adıma gönül rahatlığıyla size öneride bulunabilirim aklınızı karıştırmasın hanfendinin dediği inşallah sizin için neresi uygunsa oraya yönelirsiniz sevgiler🤗