elifincennetkusu Kızlarr nasilsinizz 🍼 Bebişiniz kaç haftalık göbüşünüz çıktı mı ne gibi sorunlarla karşılaşıyorsunuz👱 🌻 Benim tam 18+0 🌼 doktorum tam gün veremedi bazılarına veriyormuş ama bana temmuz başı olacak doğum büyük ihtimalle dedi 😍 Sizde durumlar nasıl?
AyenurGrtrk elifincennetkusu 17+5 im herşey yolunda göbeğim çıktı kramp yaşıyorum bazen onun dışında gayet iyiyim bide gece tuvaletle yatak arasında mekik dokumam ayrı 😂😂
sevginanc elifincennetkusu Merhabaa biz de 16+3 üz bugün 😊 Karnım dar şeyler giyince baya belirgin oluyor sizin büyüdü mü ? Cinsiyet öğrenebildiniz mi ? Biz daha öğrenemedik 😊
MerveYeilyurtahin elifincennetkusu aynıyız seninle bende bugün 18+0 oldum 😊 tahmini 10 temmuz dedi bana. Cinsiyete 15. haftada erkek demişti. Sağlıklı gelsinlerde yeterki 😍 öyle çok büyük bi şikayetim yok bulantılarım bitti çok şükür. Sabah ilk uyandığımda bi hafif oluyo sonra geçiyo. Karnımı artık farkediyorlar ya 😊 çok dolaşırsam kalçamda ağrı oluyo dinlenince geçiyo. Wc ye gitmeler devam tabi 😊 şuanda ne şekilde yatıyosunuz kızlar. Sadece sola mı yatıyosunuz erken değil mi şimdiden sadece sola yatış için ?
Zemuda elifincennetkusu 18+3 üm. Cinsiyet hala belli değil. Karnım yavaş yavaş çıkıyor artık ama belli olmuyor dışardan. Ara sıra kramlar ve sırt ağrısı haricinde bi şikayetim yok çok şükür 😇
elifincennetkusu sevginanc benim cinsiyeti kız tam 15+5 de belli etmişti cinsiyeti ama biz parti ile 16+0 da öğrendik ❤ Kendimde gözümle gördüm ultrasyonda bacak arası boştu vajina oldugu da çok belliydi. Benim maalesef daha hiç çıkmadı karnım 😳 Dar giyince de aynı 😳
Werwe sevginanc 13 hftalıktı ogrendim kızım olucak inş göstermiyorsa kuzucuk çikolata yiyin 10 dk once
Ferayurundemir sevginanc canım aynıyız seninle 😊 12+4 te öğrendim oğluşumuz olacak sağlıkla hayırlısıyla 😊 Rabbim tez vakitte sana da öğrenmek nasip etsin utangaç bi kızınız mı olacak yoksa ☺
Minanin_Annesi 17+4 uz😊 karnım yavaş yavaş çıkmaya başladı mide bulantilarım ve yanmalarim devam ediyor malesef
Efebilal Minanin_Annesi canım seninle aynıyız ☺Cinsiyet devamlı değişiyor bi kız bi erkek bakalım 😂oğlum var 3.5 yaşında inş gönlümden geçen kız ama tabiki en önemlisi sağlık 🙏🙏iştahım tam olarak açılmadı bu haftama kadar 3 kilo almışım kalça ağrılarım var doktor magnezyum verdi onun için İşte yuvarlanıp gidiyoruz 😂
Deletedmom_879 Bend temmuz anneaiyim ☺ tam 17 haftaligiz bu gün cinsiyeti ogreneli 4 hafta oldu valla ilk kontrole gittigim aldigim ultrason goruntusunde tahmini dogum tarihi yaziyo bende ordan biluyorum ne zaman diguracagimi 🤗😂
elifincennetkusu MerveYeilyurtahin benimde tahminen ya haziran sonu olur ya da temmuz başı olur 13 temmuza kadar gün verdi. Ben sola yatmaya başladım eşim çok uyarıp duruyor her şeye korkuyor. Ben zaten ya yüz üstü yatarım ya da sola yatarım sağa pek yatamıyorum o yüzden çok da bir şey değişmedi benim için ama yüz üstü yatamıyorum korkudan 😳
Gtekin Bende 17haftalığım kızlar karnım hafif hafif çıkmaya başladı geçenlerde öğrendimki bir oğluşum olacak isim arıyorum önerir misiniz çok kararsızım çünkü 🤗🤔
elifincennetkusu Gtekin maşallah 😊 İsim olarak en sevdiklerim Poyraz, Bartu, can , Bora ya da birleştirebilirsin Bartu Can gibi 😊 oğlum olsaydı öyle düşünürdüm herhalde 😊 Kaan, Deniz, Toprak da güzel canım 😊💕
BeyzaGnaydn elifincennetkusu bende de ayni canm dert etme hemde ikinci hamileligim😁 16 haftaligiz bizde
elifincennetkusu Zemuda maşallah canım cinsiyet için en dogrusu 17-18 haftalara kadar beklemek. Sonra sürekli değişiyor falan 😶
Gtekin elifincennetkusu çok güzel bende işte poyraz rüzgar toprak bide ayazda kararsız kaldım bakalım hayırlısı 🙏
NeslihanentrkOru Biz de 17+1 iz oğlum olacak hayırlısıyla herşey yolunda gidiyor sevdiğim isimler Atahan ve Kerem
elifincennetkusu NeslihanentrkOru sedaskan çok fazla hamur işi tüketmekten olabilir ☺ ne yazık hamur işi şeyler bebeğe gitmiyor 😯😳
sedaskan Ben de 15+6 yım. Tahmini 23 temmuz da kizimiz gelecek insallah ☺ ben hic hamile gibi degilim ya simitlerim aldi kiloyu yana dogru genisliyorum 😑
Cisemk Bende 18+0 oldum bugün cinsiyetimiz erkek🤗 sabaha karsı mide yanması ve bulantı oluyo hala. Hamileliğin başlarında hiç yaşamadım ama son 2-3 haftadır nedense beni zorluyo acaba ne zaman gecicek yok hep böyle mi gidicek merak konusu🤷🏼♀️
elifincennetkusu Cisemk kuzum benim bulunantı hep vardı mide bulantısı son 3-4 gündür yoğun sekilde var o yüzden hic bişi yiyesim yok doktoruma sordum bi süre sonra geçer dedi
Kbr elifincennetkusu merhaba bizde 18+0iz ultrasana gore 18+6yiz karnim cikti dogum nasipse 10 temmuz olarak gorunuyor dusuk riskim var yatiyorum Erkek bebek bwkliuorum bebeklerinizin agirliklari ne kadar?
sedaskan elifincennetkusu cok hamurisi yiyip abartmadim aslinda amabir ara pek saglikli beslendigim de soylenemez. Bence yapi meselesi daha cok, herhalde 20den sonra one de dogru cikar bebis.
elifincennetkusu sedaskan olabilir tabiki daha öne çıkmak için zamanı var ama sonuçta hamilelik bu kilo alıcaz.O yüzden boşver 😊