Hafsamm Bsrozsr07 🥺🥺 peki ilk defa mı gecikti adetiniz normal de düzenli midir? Yoksa oluyor mu gecikmeleriniz? Doktorunuz nE dedi peki gecikmenize ve adet söktürücü kullandınız mı??
Bsrozsr07 Hafsamm canım kasım ayında safra kesesi ameliyattan sonraki ilk ay düzenliydi sonraki 2 ay 18 gün 15 gün geçikti sonrasıda işte 2 ay doktor kilo vermem gerektiğini söyledi sadece adet söktürücüye basladım bugn 2 gün oldu hala hastalanamadım hastalanayım 2 gün sonra hormon testi yapılacak belki ozaman birşey söylerler .
Bsrozsr07 Hafsamm Hafsamm ilk kez bu kadar uzun nerdeyse 2 ay olcak :( doktor adet söktürücü verdi simdilik sadece hormon testi yapılacak gelirse eger
Melekdilek Kızlar adet oldum sandım gece ilişkiden sonra geldı Ve bırdaha kan gelmedı umıdım bıttı yok bence hamıle deılım
Mrv93 Hafsamm Herkesin yaşadığı kendine zordur ben eminimki çok bocaladın ama bildiğim birşey varki biz kadınlar gerçekten çok güçlüyüz senin enerjin psikolejin çok çok önemli sen ne kadar dik güçlü ve kararlı olursan emin olki bedeninde aynı şekilde tepki veriyor..
Hafsamm Mrv93 Güçlü olmaya çalışıyorum :( Rabbimden herkes için hayırlı olanı istiyorum en sonda kendim için istiyorum.🤲🏻 Yarın test alıp denicem ama pek ümitli değilim nedense 🥺 adet mi olcam nedir arada baya bir ağrı vuruyor
cevrik Melekdilek hiç canınızı sıkmayın kendinizi rahat bıraktığınız an olur. Bu konuyu düşünmeyi bırakın eğer negatifse adet de olmadıysanız denemelere devam edin 😊 bir de duayı eksik etmeyin çok faydası olur 💕
Melekdilek cevrik saol aynen artık dusunmeyı bırakacam moralım bozuldu dusundukce herseyın hayırlısı ınsallh fazla aratmadn nasıp eder allah🙇💑💗
cevrik Olur neden olmasın siz yeterki moralinizi düşürmeyin doğal beslenmeye dikkat edin bir de eşinizle hep paylaşın uzaklaşmayn 😊 tez zamanda olur inşallah
Melekdilek cevrik ınsallh canım senın varmı bebek ☺dun gece ilişkıden sonra geldı kan Ve adet olmadım sence adet kanamasımıydı
cevrik Melekdilek evet bende bebek var hiç ummuyordum ve sonradan öğrendim😊 çok şaşırdk o yüzden sen de fazla üstüne düşmezsen öyle olmuyo vs kötü düşünmezsen olur Allah ın izniyle
cevrik Melekdilek kan yoğun mu geldi Adet kanaması değildir zannetmiyorum İlişki sonrası geldi diyorsun farklı bir sebepten olabilir
Melekdilek cevrik kan yogun deıldı sabah kalktıgımda kan gelmıodu evet ılıskı sonrası geldı 23 gun gectı adetım
cevrik Gebelik olunca yerleşme kanaması da oluyor şimdi değil ama bikaç hfta sonra evde test yapabilirsn. Bide alabilirsen folic 1 vitamin al her gün yatmadan iç bi tane. Hamilelik isteyenler için gerekli Biz malesef geç başladık 👼🏻🙏🏻