Melekdilek Aksoy722 amin ınsallh 3 sene oldu evlenelı ınsallh bızımde olur en kısa zamanda negatıf gormeyız ınsallh 🙏
Mrv93 Melekdilek ilk 1 ay dolunca doktora gittim d.kontrol hapını bıraktıktan sonra düzensizdi zaten ama hiç bu şekilde olmamıştı (bırakalı 4 ay olmuştu) hem muane olmak için hem gebelik testi için gittim kan verdim sonuç negatifti ultrasonla baktı alttan hiçbir problem yok kesede gözükmüyor dedi adet söktürücü yazdı.. meğer ozaman 3 buçuk haftalık hamileymişim ama ona rağmen kan testide çıkmadı
Mrv93 Hafsamm benimde kasıklarımda ağrı vardı ve öğlen uykusu ina hiiç yatmam çocukluğumdan beri ama bi anda uyku basıyodu gözlerim kapanıyodu hatta ben grip oldum sandım oyüzden sonra kan testinde çıktı ertesi gün hemen hast gittim emin olmak için tam 8 haftalıktı kalp atışlarını dinletmişti ben tabi şok hüngür hündür ağlamıştım..
Hafsamm Mrv93 Rabbim hayırlısını nasip eylesin inşallah ama dr lere soruyorum olmaz diyorlar insanın umudunu kırıyorlar 😟 2 ay geç bir süre çıksaydı çıkardı diyorlar 😫
Mrv93 Hafsamm vallaha ben en güzel örneğim işte.. Sen umudunu yitirme hiçbir zaman ve hep olumlu düşün 🤗🤗
Malatya44 Melekdilek merhaba cnm benimde son adet tarihim 21şubattı. Adetimin 11.günü ögrenmiştim. Öncesinde negatifti. Bence birkaç gün daha bekle sonra kan ver. Belki de geç döllenme olmuş olabilir. Benimde hiç umudum yoktu. Şu anda 7+6 hamileyim ikizlerime. Darısı başına inşallah 💕
Melekdilek Malatya44 cok saol canım ınsallh sag salim kucagına alırsın bebegını ınsallh dedıgını gıbı gec dollemedır🙏💕
Malatya44 Melekdilek Ayy sende sağol canım benim ya. Amin inşallah. İnşallah öyledir dualarımda olcan cnm 💕
Hafsamm Mrv93 çok sağol canım Allah razı olsun... RAbbim hayırlısını ise nasip etsin. Yaşadıklarım hakkında çok konuşmak istemiyorum ama kolay şeyler yaşamadım o yüzden bu tedirginliğim korkum 😔
Mrv93 Hafsamm Herkesin yaşadığı kendine zordur ben eminimki çok bocaladın ama bildiğim birşey varki biz kadınlar gerçekten çok güçlüyüz senin enerjin psikolejin çok çok önemli sen ne kadar dik güçlü ve kararlı olursan emin olki bedeninde aynı şekilde tepki veriyor..
Hafsamm Bsrozsr07 🥺🥺 peki ilk defa mı gecikti adetiniz normal de düzenli midir? Yoksa oluyor mu gecikmeleriniz? Doktorunuz nE dedi peki gecikmenize ve adet söktürücü kullandınız mı??