elifagace 1umutturyasamak bende bugün sağlık ocağında kan verdim ama sonuçlar daha yeni çıktı postunu görünce internetten bakıyım dedim benim hgb de 8.8 diyo bende de kansızlık vardı seninkinden bile azmış napıcaz😔
1umutturyasamak elifagace bilmiyorum rabbm sanada şifa versin ben yarm dpktoruma gidicem doğuma yakın canm cok sıkıldı
hunilimom 1umutturyasamak ayy ben hiç ilaç kullanmiyorum 24 den beri şuan 33 haftalık olduk kanlarım iyi ama en son tahlilde doktorum da bise demedi şimdi korktum bende
Tuna58 Kız değerlerin aşırı kötü değilmiş seni niye bu kadar korkutmuş anlamadım ben 🤷🏻♀️ Kan ilacı kullandığım halde benim değer 12den hiç cıkmaz doktorda normal ilacını iç filan diyo sadece. Daha Doğuma da bir ay varmış yükselir de aile hekimi gereksiz panik yaptırmıstır inşaallah 🙏
1umutturyasamak Ltfyyrdc5021 tesekkür ederm üzüm aldırıcaktm onuda aldırayım eşime ozaman tamam yemem 🙏
NaimeYilmaz 1umutturyasamak Pekmezin kan yapması için 2 su bardağı kadar içmeniz lazım. Takviye ilaç kullanmadan zor.
Mihrimahirem 1umutturyasamak evet yani pekmeze de sıkan da var ama ben suyuma sıkıyorum pekmezden sonraki o tadı da alıyor
Asnzanne 3 kavanoz keçiboynuzu pekmezi tükettim.kan değerim alt sınırdayken üst sınıra çıktı.ilaca bile gerek kalmadı bende
Pembepanter Asnzanne bende içiyorum ama faydasını göremiyorum canım. Nasıl tüketiyorsun günde kaç kez?