Sagliklagel etli kurubaklagil yemekleri ve kuruyemişler müthiş destekler epey yerde olan degerlerim bu sekilde duzeldi benim.tavsiye ederim
Ftmemne Vişne suyu da için bol bol. Kendiniz yapamazsanız, meyve suyunu alın biraz şu ekleyip için. Çok iyi geliyor kansızlığa
Efsuni B12 benimde cok düşüktü onun için biri bana kara lahana turşusu önermişti öğle ve aksam yemeklerimle tükettim sonuç 2 ay sonra olması gereken değere yükselmişti sizde deneyebilirsiniz en azindan biraz toparlar demir ilacinizi da aldiktan sonra portakal suyu veya kivi yerseniz daha etkili olur olumsuz dusunmeyin beslenmenize biraz daha dikkat edin insallah düzelir
Ltfyyrdc5021 1umutturyasamak keci boynuzunun özünü ic canim hergun sabah ac karnina yarim cay bardagi aksam yatmadan ayni sekilde ic pekmez degil keciboynuzunun kendi özünü ic süt içme yogurt yeme onlar demir eksikligi yapar birde cay icme Rabbim şifani versin inslh...aktarlarda oluyo şifa olsun inslh
1umutturyasamak Ltfyyrdc5021 tesekkür ederm üzüm aldırıcaktm onuda aldırayım eşime ozaman tamam yemem 🙏
Nursemomm 1umutturyasamak yeşil yapraklı sebzeler özellikle ıspanak tahin pekmez yumurta mıtlaka tüket karadut bulabilirsen ye siyah çay ve kahveden kesinlikle uzak dur onlar çok kansızlık yapar
Sdnll Aile hekimi bana bu değerler yüzünden çok benzer cümleler kurdu gözlerini büyüte büyüte. Doktorumda onun kadar önemsemiyor ve yeni Doğum yapan arkadaşlarımın bi çoğunun değerleri bu şekildeymiş sanırım aile hekimleri bu konuda biraz daha kaygılı davranıyor. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Mihrimahirem 1umutturyasamak Demir ilaçlarını, pekmez vs gibi kan yapıcı şeyleri c vitaminiyle birlikte almak emilimi arttırıyormuş, ilaçla içeceğin suya limon sıkmak gibi
Papatyapapatya 1umutturyasamak canım havuç elma ve pancar suyu evde çekip içmenin öneririm...çok iyi kan yapıyor demirden...
Kbrayslli 1umutturyasamak kansızlık için deyince direk onu veriyorlar tadı biraz acımsı ama idare et canım
baliko 1umutturyasamak canım kendi doktoruna danış hemen. o sağlık ocağındaki doktordan daha bilgilidir. belki farklı bir tedavi uygular
Selvis 1umutturyasamak acaba ilacı içerken zamanlamasını mı yanlış içtiniz fayda etmesi gerekiyordu. Kalsiyum içeren ürünlerden 2 saat sonra içmek gerekiyordu . Süt yoğurt falan mı yediniz 2 saat koymadan araya neden myle olmuş ki
Cecil09 1umutturyasamak hamileyken veriliyor tabi ki benim ferritin 1 hgb 9. Sizin aile hekimi de biraz fazla korkutmuş sizi 🙂
BurcuY 1umutturyasamak yani 7 8 seviyesinde gezen insanlar var evet normale göre düşük ama abarttıkları kadar da deil benimde 11 buçuk seviyesinde gezio canım
1umutturyasamak Dilarak ilk bebeğim hayatmda hc oğerasyon ameliyet gecrmedim tedirgin oldum nebileyim ☹️
Pembepanter Cecil09 ferittin kaçtı canım? Bide kaç kere yapıldı Benim 5lerde Baya düştü bende damardan takviye aldım geçen ay Daha tahlil yaptırmadım kaç oldu şuan bilmiyorum. kaç kere yaptırmak gerekiyor acaba?
1umutturyasamak ceco snladm ben devlete gidiyorum oyuzden doktora atamamki sonuclarımı yarın gidicem göstericem cok tesekkür ederm 🙏