baharclk Mi1007 diger seyleri sade tutarsan duvar kagidi hareketli olablr bide renk karmaşası olmasin uyumlu olsn
Mi1007 Hande2017 perdem kadife gri tülüm pembe mobilyalar düz beyaz duvar kağıdınıda beyaz üstüne gri pembe yıldız alcam. Ama odada sax mavi 3 koltuğum var 😂
Mi1007 Aysealty ya bende öyle yapmak sonradan aklıma geldi ama perdeyi almış bulundum perdeler gri kadife 🤔
Aysealty Mi1007 o zaman ucuk pembeli bişey düşünebilirsin 2duvar pembe diger duvarda pembeli yıldızlı görmüştm interntte daha önce duvar kağıdı içinde gümüş rengi vardı hem perdelerinlede uyumlu olur☺
ipekbekir Lamelif bizimdee kokuyordu hep havalandırdım 1 ayda geçti şimdi de mobilya kokuyor o hiç geçmiyor benimde 15 günüm falan kaldı nasıl olcak. bilmiyorum
Selif Bizde kızımın odasına sadece beğişin arkasındaki duvara yaptırdık çiçek desenlii benim duvar kağıdım yogun olduğu için böyle daha iyi oldu 😊
Ftsfts Mi1007 yaparsınız canım çok basit gerçekten elim ve. Ben yaptık hanile halimle düşün kendin yapınca inanılmaz zevkli bir şey 😍 internetten bakın nasıl yapıldığına
Ftsfts Kızlar o kadar para vermeye bile gerek Yok 40 liraya biz hallettik gerçekten güzel oldu nasıl resim yollayabiliriz size fikir vermiş olurdum
Adelimm Hande2017 merhaba acaba bahsettiğin duvar kağıdını ınternetten mı aldın ? Gözümde güzel bişeyler canlandı da 🙂
Hande2017 Adelimm Duvar kağıtçılarında istedğim modeli bulamadım.Bauhausa ithal duvar kağıtları bölümünde bakabilirsiniz sizde biz çok memnun kaldık.