Mi1007 Kızlar duvar kağıdında çok hevesim var ama herkes tek duvarı yap komple boğar fln diyo. Yıldızlı bi duvar kağıdı beğenmiştim komple yapıcaktım. Sizin fikirleriniz neler yardımcı olur musunuz bir türlü karar veremiyorum.
ipekbekir Mi1007 bende büyük bi duvarı duvar kağıdı yaptım çok güzel oldu bende kesinlikle duvar kagıdı☺
Uscan Mi1007 bnce tek duvarı kağıt yapmakta fayda var çünkü duvar kağıdı duvara hiç hava aldırmıyor bakteri açısından sağlıklı değil tabi kullancağın duvar kağıdının özelliklerini bilmiyorum eski duvar kağıtları hava aldırmıyordu şimdikiler belki öyle değildir bebek odası olcağından bunları düşünmekte fayda var tek duvar yaparsan cok fazla sıkıntı olmaz en azından
DuruSuedaAca Mi1007 bende duvar kağıdı aldım komple yapılacak arayada çıta geçilecek altı çizgili üstüde balerin desenli ama çok soft renkler kibar duruyor yani çokda şık bence
FatoAltnl Bende aynı şekilde yıldızlı duvar kağıdı yaptım ve mobilyalarımı sade seçtim hiçte boğmadı.her gören çok beğeniyor
Lamelif ipekbekir FatoAltnl tek duvara duvar kağıdı yaptırdık bizde 1 ay oldu hala tutkal kokuyor havalandırdım ama yine kokuyor doğuma 3 ay var inşallah geçer. Sizde koku oldu mı
deletedmom11 Bende tek duwarı şekiLLi bişiLer iLe duwar kağıdı istiyorm ama diğer taraflara gerek yok bence
Mi1007 deletedmom11 tül perde ve mobilyalar sade. Siz neden tek duvar eşyalar hareketli diye mi yoksa bütün bi oda boğar diye mi
Mi1007 Gulnur işte hevesim varda önce hiç duvar kağıdı yapmadım nası duracağını bilmiyorum çirkin olursada anlamı yok 😬
Mi1007 DuruSuedaAca yaaa çıta olayını çok beğeniyorum benn. Ama 4 tarafıda kaplı olcak odanın gözükmez die vazgeçmiştim. Güle güle kullanın 😍
gamzemlh Mi1007 ben kızımın odasını güzel bir pembeye boyadım komple sonrasında duvar sticer varya mesela büyük ağaç dallarında kediler var , ayıcıklı filan o tarz birşey yaptım çok güsel oldu,kesinlikle öneririrm 🤗
Mi1007 gamzemlh bnm şuan öyle ztn stickerlar var oturma odası olarak öyle kullanıyorum ama sökcem. Sizede ay dede ve bulut öneririm beyaz renk geçen gördüm çok güzel duruyodu😍
Gulnur Mi1007 genelde sade duvar kagitlari komple yapildiginda bogmuyo ama koyu renk veya haraketliyse cok bogar
Ftsfts Mi1007 yaparsınız canım çok basit gerçekten elim ve. Ben yaptık hanile halimle düşün kendin yapınca inanılmaz zevkli bir şey 😍 internetten bakın nasıl yapıldığına
Hande2017 Biz komple yıldızlı duvar kağıdı yaptık kendinden parlak yıldızlar pudra pembesi çok şık oldu.Böyle bir model seçiceksen perdelerin yada tülün sade olmalı onun dışında bence çok güzel duruyor detaylar..
Mi1007 Hande2017 perdem kadife gri tülüm pembe mobilyalar düz beyaz duvar kağıdınıda beyaz üstüne gri pembe yıldız alcam. Ama odada sax mavi 3 koltuğum var 😂
Adelimm Hande2017 merhaba acaba bahsettiğin duvar kağıdını ınternetten mı aldın ? Gözümde güzel bişeyler canlandı da 🙂
Heather Mi1007 bizim bir duvarımız dolap bir duvarıda stencil şablon alıp parlak boya ile yıldız yapmayı düşünüyorum. Duvar kağıdı boğmaz bence🙂
Aysealty Mi1007 ben tek bir duvarı yıldızlı duvar kagıdı yapıp diger duvarları griye boyatacagım.pembe raflar ve aksesurlarla cok güzel duruyor hem ikisindende hevesini almış olursun☺
Mi1007 Aysealty ya bende öyle yapmak sonradan aklıma geldi ama perdeyi almış bulundum perdeler gri kadife 🤔
ipekbekir Lamelif bizimdee kokuyordu hep havalandırdım 1 ayda geçti şimdi de mobilya kokuyor o hiç geçmiyor benimde 15 günüm falan kaldı nasıl olcak. bilmiyorum