shdemir YesimDemircan Bende hazır heves etmisken alsın dedim. Sonra cocuk buyuyunce hevesi kacar falan riske atmiyim dedim😂😂😂
Naz1989 Ben daha hastane doktor seçimi bile yapmadım çok saçmasapan gidiyorum kontrollere çünkü muayene için devlet hastanesi Doğum için özel hastaneye gitmek istiyorum inşallh son zamanlara kaldım diye sorun etmez hastane
___3bruli___ Deryara yawas yawas hazırlıklara başladık 😇😀 biz de 29+2 olduk tahmini doğum 2 Mayıs dedi dokturumuz bakalim 😇😍 ve bi prenses annesi olacam inşallah
Sevdanne Deryara benimde 26+4 bir iki eksik dışında oğlum hazır ama hala kendim için hicbirsey almadım ona alsam yetiyor sanki
Mrve26 Zely35 hastane cikislar takimlari lousa takimlarim hastane suslerim valizim hazir 😂 aslinda birtek beşigi kaldi desem yeridir 👼🙏💙😂
Zely35 Mrve26 oo maşallah canım bende birkaç haftaya kadar hastane çantası için alışveriş yapmayı düşünüyorum 😄
Mrve26 Zely35 sorma ya ben biraz sabirsizlik yaptim hatta biraksalar hepsini alcak gbi oluyorum eşim benimle disari cikmayi birakti garibim beni gezdirmek istiyo ben onu magzalara sokuyorum 😂😂😂😂