Deryara Kızlar durumunuz nasıl neler yapıyorsunuz hazırlıklar başladı mı bende çok heyecanlıyım bebeğim 26+4 dilerim hepimiz sağlıklılar kavuşuruz bebişlerimize
Eliftotree Deryara merhaba bende 25+5 oldum yavaş yavaş kıyafeteri almaya başladım herşeyi almak istiyorum ama çokta almak istemiyorun hemen büyüyorlar büyüdükçe alırım inşAllah ☺
Busraaras Deryara hazırlıklar çoktan başladı çopu bitti azı kaldı alışverişin sabırsızlıkla bekliyoruz ☺ Aramızda 1 gün var tahmini doğuma göre bende 26+3 🌸
Aslimutlu Deryara benimde 22 haftalıktı ama pazartesi detaylı ultrosonda iki hafta önden gidiyo denildi 24 +2 yiz şu an 680 gramdı 30 cm boyu ☺
Burcuugur deletedmom11 benimde 99 gün bende öyle hareket etmeye çalışıyorum ama hemencik yoruluyorum sizde de öyle mi
deletedmom11 Burcuugur aman yoruLsam noLcak üç katLı ew gözüme gözüme bakarken totoyu yere koyamıyom ki kullanmadığın oda biLe tozLanıyo arkadaş çözemedim ki hergün bi yeri temizLe temizLe şiştim 😂 hiç iş değiLmiş gibi merdiven temzLemekden yıLdımmmm ama öyle böyle derken yoruLuyomuyum sadece oturunca anlıyorum yoruLduğumu onun dşnda daha şimdi koca banyoyu temizLedm indim aşağıya müşteri geLcek yemek yapıLcakk robotu attm yatakLarın aLtını süpürsün diye odaya gidip siLcem süpürmesi bitince yani iş bitmediği için yorgunLuğu pek aramıyorum ama hantaL haLe gelince doğum zorLaşıyomuş kasLar tembeLLeştiği için hareket et eLinden geLdğnce
Mrve26 sizin tahmini dogumlar mayisin kacina denk geliyo kizlar ben biturlu hesaplayamadim suan 24 oldum fakat bebek 5 gun ilerde gidiyo yani bana gore mayisin 10undan sonra ya denk geliyo sizin tarihler ne zaman?
deletedmom11 Mrve26 google de hesaplayıcı war direk ne zamana geliyo söylüyo son adet tarihini yazınca
Mrve26 deletedmom11 son adet tarihimi hesapladim daha net 3 ay var diyo fakat ben adetimin ustune hamile kalmisim yani o tarih pekk gercekci olmuyo druma gore ve renkli ulturasonra bebisim 5 gun ilerde hatta gecenlerde 7 gun ilerde cikti buna gore hesaplarsam ozaman ven 24+5 olmam gerek yani hemen hemen 25 oluyo ve cift sayilara dusmus olmam lazim ama ben hala üçlü sayilardayim kafam coookk karisti
deletedmom11 Mrve26 ay napcan niye dert ediyon sıkıntıya giriyon üç aşşa beş yukarı öylede çıkacakLarrrr böylede çıkacakLarrrr 🙈🙈 bende haftamı biLe kontroL etmiyom nisan sonu mayıs başı geLcek diyom o kdr kiLosu öndesi arkadası hiçççç bakmıyom strese sokan gereksiz şeyler
Mrve26 YesimDemircan iste sorunda orda 28 agustos gecerli adet tarihi olmuyo cunki 2gun adet gordum yalanci adet yani aslinda o ara dollenmisim doktorum nasil hesapladi bilmiyorum ama mayisin 10undan sonra 15 gbi dedi sezeryan olucagim icin
YesimDemircan Bunun hesaplaması da adet günümüze 7 gün ekleyip, 3 ay geriye geliyoruz. Yani 28+7 yapıyoruz 4 eylül oluyor. Eylül’den de 3 ay geri geliyoruz 4 hazirana denk geliyor nasipse 😊😊
YesimDemircan Hımm o zaman bilemeyeceğim, ultrasonda ki tarihe göre söylüyordur o zaman. Çünkü normalde hastanede böyle hesaplıyorduk biz
Yesimkose Bizde bugun 99 düştük cok şükür, eşi aşağıda olduğu için erken dogma riskinden dolayı bu ay odasini hazilicaz insallah 😌 16 mayis dogum tarihiydi sonra 4 gun geriden gelio die 21 mayis dedi doktor cuma günü kac dicek bakalim 🤔
Mrve26 Yesimkose yasemin hnm sizinle ayni dogum tarihine geliyoruz cok pardon ama adet rarihiniz nedir bi hesaplayamadim ben
Mrve26 YesimDemircan valla sorcam bu nedir yaww bi dogurcam ama hesaplara gore 4 haziran ama dogum 10 mayis ila 15 mayisa denk geliyo 😂😂😂😂
Mrve26 YesimDemircan bak simdi ne yaptim burda dr dedigi dogum tarihini girdim 26+4 ciktim 95 gun kaldi diyo yine kafam sabunn olduuu 😂😂😂😂😂