Sevcanesme Zelisgokhan günlük yumurta 🥚 ceviz badem süt 🥛 yoğurt muz 🍌 salata 🥗 sebze yemeği ben pekmezde içiyorum kan yapar 😂😌
pptya01 Protein ağırlıklı beslen diyor doktorum. 2 haftada 500 gram alıp 1900 gram olmuştu 31 de şimdi 34 de gittik 2160 olmuş nerdeyse 3 haftada 260 gram almış çok moralim bozuldu ben de yiyorum herşey
Zelisgokhan Deletedmom133 doktor norml dedi hep 5 gün 4 gün küçük çıkıyordu sonda gittiğimde 2 gün küçüktü omg 3 başladım bakalım etkisini görecek miyim youplus omg3 ve decavit kullaniyorm
Selin4335 Yiyorum ama bnm bünyem kilo aldırmıyor maalesef 2. Gebeliğim 33teyim 1800 bebek😔ilki de aynıydı hep 2 hafta geri
Sevcanesme Zelisgokhan olmaz öyle şey en önemli şey hamilelikte su ağrılarnı kramplarını karnında batma bu gibi şikayetlerini giderir ayrıca karın çatlağında iyi gelir karnın çatlamaz bende pek su içenlerden değildim ama her zaman içiyorum biraz israra çok çıkıyorum ama olsun bebeğim için herşey
Deletedmom133 Zelisgokhan tamam doktor normal dediyse daha kilo alması için bence uğraşma yani sonra kilolu olursa zorluk çekersin
Zelisgokhan Sevcanesme o idrar olayı insanı bitiriyor zaten şimdiden bıkmış durumdayım isyan etmiyorum ama çok zorlanıyorum bende çok icmeme rağmen çay,soda, süt ev yapımı meyve suyu içiyorum daha çok
Tgbatem Zelisgokhan bu söylenenlere ek sade maden suyu sodası değil yanlız meyveliler de katkı maddeli sade olucak içemiyorsanız limon damlatıp için hergün 1 tane