Miriryim Nata97 bekleyin sizin için daha erken. 38 ya da 39. Haftalarda başlayın bence. Alırken aktar bile sordu Doğum ne zaman diye. Son bir hafta kala falan içmek lazım mış sanırım.
Ayguns Nata97 yok canım benim komik bir yanım yok rahat ol senin gibi boş boş h’ler kondurmuyorum durduk yere kelimelere. Boş boş parantezler açmıyorum 😂
Saratln Ayguns canım fransızcada mesela ş harfini duyabilmek için ch yazılır.. oda duyduğu gibi yazıyor olabilir anlaşılıyor nasılsa..😊
Ayguns Saratln anlaşılmasına birşey demiyorum canım düzgün yazınca gayet de yazabilmiş ona takıldım madem isteyince oluyor o zaman düzgün yazabilsin diye söylüyorum
Nata97 Ayguns konudan alakasiz bir sheye takildiginiZA gore bosh konushan da siz oluyorsunuz yani konushmakmadina konushmak) daha fazla uzatmayin bence
Nata97 Saratln yok Azerbaycan bizde boyle yazi dilinde ş-sh, ç-ch gibi yaziyoruz yani telefonda harflerden dolayı )) yoksa bizde de ş ç ğ var)
Ayguns Nata97 boş konuşmuyorum gayet dolu konuşuyorum bizdeki harfler sizde de kullanılıyor madem daha düzgün cümlelerle yazmanızı söylüyorum sadece. Üstelik yazabiliyorsunuz da neden düzeltmiyorsunuz diyorum sadece.
Nata97 Ayguns bana boyle rahat size mi SOrucam?? Uzatmiyin diyorum hala Devam ediyorsunuz okul mu burasi? Faydali bishey yazmak IStedim anca uzatdiniz
Seren27 Ayguns isteynce yaziyormus demek ki maksat burda bunu söyleyecegmizi bile bile iş atiyor insanlara iste 🤦♀️
Nata97 Seren27 siz chok mu duzgun yaziyorsaniz kendi yaziniza bi bakin bence)))) s lerle yaziyorsunuz hep)