Feyzaask ikramuratyanik merhaba saglıklı dogumlar dilerim ugraştık derken nasıl döndü peki benim oglumda tık yokta❤️🙈
ikramuratyanik Feyzaask Sey anlatmam ne kadar doğru olur bilmiyorum çünkü doktorum duyunca sağlam firca atmıştı ya bebege bisey olsaydi diye 🙄
archimom Feyzaask spiningbabies diye bir site var orda yazan pozisyonlarda o egzersizleri yaptım 10 gün sürekli
archimom Kızlar nasıl durumlar doğuran var mı ben 30+2 oldum düzenli sancım yok açılmam yok nişan yok ama bebek çok aşağıda yürürken bile zorlanıyorum
archimom ikramuratyanik kaç haftalık oluyorsun ben de 39+3 oldum bekleyelim dedi doktor suyu iyi hareketleri iyi bakalım biraz dedi ama bilmiyorum çok zorlaştı kasıklarım sürekli ağrıyor
ikramuratyanik archimom 39+4 oldum canim en son nstemde sanci manci hicbisey cikmadi suyu artmaya devam edince c.tesi gel nstye alalim sonrada doğumunu başlatırız dedi eger bi risk faktörü yoksa bence bekle derim
archimom ikramuratyanik bana da Cumartesi bi kontrol edelim bakalım dedi ama hepimizin hakkımızda hayırlısı