SerenAras YKY hayırlısı kuzum bizimkisi pelvis bölgesine inmişti ama açıklık yoktu, bakalım perşembe ne diyecek doktorumuz🐰
SerenAras meeese yok canım direkt şaar diye akıyomuş ya da az az akıyomuş herkes öyle diyo, ne kadar doğru yaşamadan bilemicez sanırım , bizimki de pelvis bölgesinde ama açılma yok henüz, hakkımızda hayırlısı canım ☺️☺️
Shylaatlhn Bizimde 38+5 bugün doğum kanalinda baski hissediyorum sürekli ama sanci falan yok gayet iyiyim yani benim kizda inatci cikti 😊🤷♀️
PsikologMeltem Shylaatlhn evet ben de baskı hissediyorum arara belime ağrı giriyo o kadar çok merak ediyorum ne zaman gelicek diye 🤗
Zeynebrima Bende 40 oldum nst sancı çıkıyor ama bende birşey yok 23 nisanda çağırdı 🙄🙄 suni sancı vericek açılmam vs falan da hiç yok nasıl Olucak hiç bilmiyorum
Shylaatlhn PsikologMeltem aynen bende valla hemen bi aci bi agri girsin acaba sancimi kizim mi geliyo diye dusunuyom sonra geciyo hemen 🤷♀️🤔😂hayirlisiyla alalim kucaklarimiza insallah 🙏
PsikologMeltem Shylaatlhn evet gerçekten sonra geçiyo🙈 ne zaman gerçek sancı olcak 🧐 kafamda deli sorular 🙈
Dnzvsv Bende sizler gibiydim 38+3 ne ağrı ne bişey bugün bile gezmelerdeydim saat 5 te kontrolüm vardı Nst.de yavrumun kalp atışı sınırda çıktı kordon dolanmış ve yatışım yapıldı takipteyiz sabah doktor tekrar bakacak.normal doğumu beklerken sezaryen olacak sanırım ama ne yapalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun sağ Salim kavuşalım yavrularımıza 💙😊😊
meeese Dnzvsv inşallah sağ Salim yavrunuza kavuşursunuz 🤗 Doğum şekli önemli değil önemli olan ikinizin de sağlıklı olması 😍