Semrasem burhanaltintop nezaman almayı düşünüyorsun aldıktan sonra fikirlerini paylaşmanı bekliyor olacağım 😊
burhanaltintop Mervektk park yatagın içine uyku seyi oluyor mu?? Ben nevresim olur diye düşünmüştüm içine yorgan yastık alınır diye ama bilemedim
Mervektk burhanaltintop oluyomş ama bulmak brz zor oluyomş onu o yzden bende nevresim tercih edicem sanırım☺️
Mia88 burhanaltintop Kraft calıpso elite 2 aldık biz gayet memnunuz kumaşı görüntüsü herseyi gayet güzel 👍🏻 İkizlerim olduğu için ebat muhimdi bizim icin 70x120 olmasıda artı avantajdı bizim için
Minik_Hanim Mervektk bende bugün hepsiburada fatihbebe den kraft north aldim ebebek te istediğim renk kalmamıştı. Yanlış renk yollarlar mi diye endiseliydim yazdığınızi görünce icim rahatladı.. Yataktan memnun musunuz ?
Minik_Hanim Semrasem satici urunu yanlış yollamadigi sürece sorun yok. Yatagı bugün ebebekte bayağı inceledim. Altta 2 kısımda tekerlek olması ve eklenen aparatla sallanması tercih etmemde en büyük etken oldu. Birde hantal degil çok kibar duruyor. Üst kısmında da kendine ait donencesi var ki buda + puan..