1umutturyasamak burhanaltintop tabikide bebek saglığı açısından kesinlikle önermiyolar ben elde yaptım sadece dikkatıni ceksin diye bi arastr canm hc iyi değil dönence bebek sağlığı için
DrElf burhanaltintop Kumaşı , büyüklüğü farklı. Malzeme. Kalıtesi de sanırım. Zaten ikisini yan yana görseniz fark edersiniz kalıte farkını
Gulgul0608 burhanaltintop ya daha sonra büyük yatağını iyi bişey alırsınız bence ben kumaş kalitesinide beğendim o yüzden tercih ettim :)
burhanaltintop Gulgul0608 omu da değerlendiricem tesekkur ederim fiyat olarak kraftla çok yakınlar zaten
gamzeoge burhanaltintop bende north modelini aldim ikizlere 2 tane kraftin internet sitesinden aldim suanda indirimliymis zaten ama kumaslari herseyi cok hosumuza gitti
gamzeoge burhanaltintop en kaliteli ve genis duran oydu kumasi flan da cok guzel alt acma yeri var hem sallama aparati var hem sabitledinip yatak oluyor
Baysalli burhanaltintop biz de Kraft north aldık kumaşı daha güzel geldi bize calipsoya göre sadece 10 cm kısa north 70*110 calipso 70*120 kumaş olarak en güzeli north geldi bana
Esmeray burhanaltintop ablam e bebekten aldı hem beşik hem park çok kaliteli ayrıca müzik kutusu alt açma yatağı falan var
Mervektk burhanaltintop n11de Fatih bebeydi satıcı internetten alıcaksanız tabsiye ederim paketleme iyidid eksik çıkmadı kurulumu çok basit kapılardanda geçiyo bazıları kapılardan geçmiyomş park beşiklerin kumaşı hışırtılı değil keten gibi kaliteli dönencesi var müzikli oyuncak kısmını kullanmassanzda müziği işe yarayabilir kablosuyla telefona bağlanıp telefondan müzik de açılıyo bide renk renk ışıklar yanıyo dönencesinde alt kısmında beyaz ışığı var açılıp kapababiliyo geceleri işe yarıcağını düşünüyorum çok kullanışlı düşünmeden alın derim
Minik_Hanim Mervektk bende bugün hepsiburada fatihbebe den kraft north aldim ebebek te istediğim renk kalmamıştı. Yanlış renk yollarlar mi diye endiseliydim yazdığınızi görünce icim rahatladı.. Yataktan memnun musunuz ?