Gulhan12 Esmeda yok canım kadın doğum doktorum önerdi :) Hamilelerde kullanabiliyormuş alerji reaksiyonu yoksa :)
Cnsumut Esmeda ben geçsin diye herşeyi denedim geçirmedi aktardan almadığım yağ sabun kalmadı.nemlendirici kesinlikle kullanma dedi duru suyla yıka sadece dedi.yağlandırıyo ya onlar.bu benim kullandığım ilaç kurutuyo
Merver Esmeda biolog leke kremi al canm cildi cidden güzelleştiriyor farkettiriyor ben aldm kullanıyorm sivilcede hormonel bişi ona care yok cıkıcak illaki 😀
Uykusuzgeceler Merver bnde almak istiyorum ama bazı yorumlarda işe yaramadığını Instagramda reklam amaçlı abartıldığını söylüyorlar canım işe yaradımı
Merver Uykusuzgeceler ben memnun kaldım canm ya yüzüm cok kuruydu kavlardı siyah noktaları hep cıkarttı kendin fark etmiyosn cok ama cevrendekiler daha net fark ediyor
efsanee_ Esmeda sirkeyi suyla seyreltip temiz yüzünü tonikliyomuş gibi pamukla sil çok işe yarıyor. Yüzün pH degerni dengeliyormuş fazla yağı gideriyo
Tunaecem Benim yüzüm de hamilelikten önce sivilce doluydu gitmediğim cildiyeci kalmamıştı hamile kaldım yüzüm pürüzsüz oldu bana yaradı herhalde şimdi parlıyor resmen😄😄☺️
tesbihlibebek https://urun.n11.com/bitkisel-yag/cay-agaci-yagi-20ml-karden-P237609920 Kuzular aşırı beğeniyorum bu yağı çok etkili iki günde geçiriyor sizlerede tavsiye ederim kesinlikle
Dilaranil Benimde 3 yıl öncesine kadar sivilcelerim vardı 8 ay rocutane diye bi hap kullandım şükür geçti🙏🏻Arada bi hamilelikden dolayı alnımda ve cenemde boynumda 1 tane 2 tane çıkıyor madeccosol kullanıyorum hergün hücre yenileyici etkisi var ve hamillerin de kullanmasında bir zarar yok. Bi doktora danışmadan kullanmayın yine herkesin cildi farklı🤷🏼♀️Umarım en yakın zamanda geçer sivilceler 🙏🏻