Esmeda Kizlar 13 haftamdayim ve yuzumde sivilceler cikmaya basladi benim gbi olan varmi ne iyi gelir.
Eemoms Esmeda aynen benimde öyle yanaklarımda boş olan kalmadı nerdeyse moral bozucu ama Geçer inşallah
Scb Esmeda benim en başından beri sivilceler bi türlü gitm3di sürekli cikiyo temizliyorum her zaman gül suyu falan yok bi faydası hormonlardan heralde
Eemoms Esmeda 13 haftalığım bende çok az vardı hamilelikle birlikte yüzüm kustu resmen eğer içten gelen bir rahatsızlık yok ise tamamen hormonlardan
Esmeda Cnsumut hastaneye gidicem haftaya bi cildiyeye gozukuyum olmadi.canim senin ne zaman cikmaya basdi
Cnsumut Esmeda benim ilk haftalarda çıkmaya başlamıştı ama git gide çoğaldı.içten gelen bir rahatsızlık yok kan testide yaptırdım.hmilelik sivilcesi tamamen.triakne diye bi krem kullanıyorum bebeğe zararı yokmuş.şuann 31.haftamdayım kullanıyorum hala
Esmeda Cnsumut tamamen gectimi kremi kullnmaya baslayinca canim .benimde hormonlardandir sanirim daha once yoktu boyle bi sorunum .
Cnsumut Esmeda ben geçsin diye herşeyi denedim geçirmedi aktardan almadığım yağ sabun kalmadı.nemlendirici kesinlikle kullanma dedi duru suyla yıka sadece dedi.yağlandırıyo ya onlar.bu benim kullandığım ilaç kurutuyo