AyazEfeninannesi 32+0 pazar a denk gelirse ne olacak?Çalıştığınız kuruma sorarsanız daha iyi olur sorun çıkmaması için en sağlıklısı
Tgbatem Zynpcl dr ayrı uyardı hemşire ayrı tam gününde alınması gerekiyormuş riske atma son adet tarihine göre tam 32 de gidin yoksa benim gibi 2 gün üst üste gidersiniz boşuna😊
Tuem12 Zynpcl olabilir bende 31+6 da gidecegm doktordan doktora değiliyor mu bilmem ama zannetmıyrm herseyın bır kuralı var sonucta
Tgbatem Zynpcl 32 de çalışabilir aldıktan sonra istersen ertesi gün iş yerine ben gelemiyorum diyebilirsin sonrasında çalışamaz diye rapor almana gerek yok iş yerin sgk ya doğum izni bildirimi yapıyor işe gitmemeye başlayınca
Misskaynak Nuraydiyebiri o raporu aldıktan sonra bi yere vermek gerekiyor mu? Ben aldım ama hiçbiyere vermedim henüz
Nuraydiyebiri Misskaynak ben öğretmenim. Köy okulu olduğu için ilçe milli eğitime verdim. Sisteme mazeret izni olarak işlediler.
Duygukorkmaz Zynpcl canım bende doğum iznine ayrılıcam doktorum 31+6 da çağırdı yarın gidicem alıcam raporumu özellikle kendisi tarih verdi bu tarihte geliceksin diye
MeryemSemih Bnde Perşembe günü alcam nasipse kendi işim olduğu için muhasebeciye vercem sanırım yada sigortaya kendim goturcem
meeese Zynpcl adet tarihinize göre 32+0 da. Ultrosan tarihi önemli değil o sadece bebeğin gelişimi ile ilgili.
Gdeniz Zynpcl Zynpcl alabilirsin. Bn 31+0 da aldım tam. zaten 31 den sonrası 32. Hafta olarak görülüyor. Bir sıkıntı olmaz