Zynpcl 29+4 haftalık hamileyim 32 hafta raporunu ne zaman alabilirim 31+4 gidicem doktora o zaman alabiliyormuyum????
zeynepnazli Cnkglsn peki son adet tarihine göre mi yoksa ultrason ölçümüne göre mi?belki uyumlu değil
Zynpcl Cnkglsn birde raporu aldıktan sonra 2 hafta çalıştın sonra çalışamayacağını düşündün kendiliğinden izine ayrılabiliyormuyum ?
Zynpcl Cnkglsn aslında ultrasona göre vermek gerekmez mi adet tarihini yanlış söyleme ihtimali yok mu yani ?
Misskaynak Nuraydiyebiri o raporu aldıktan sonra bi yere vermek gerekiyor mu? Ben aldım ama hiçbiyere vermedim henüz
Tgbatem Zynpcl tam 32 olduğun gün gitmen lazım sen gelmezsen eşin gelsin demişti özellikle uyardı dr 32-1 ya da 31-6 olmazmış
Tuem12 Zynpcl olabilir bende 31+6 da gidecegm doktordan doktora değiliyor mu bilmem ama zannetmıyrm herseyın bır kuralı var sonucta
Tgbatem Zynpcl dr ayrı uyardı hemşire ayrı tam gününde alınması gerekiyormuş riske atma son adet tarihine göre tam 32 de gidin yoksa benim gibi 2 gün üst üste gidersiniz boşuna😊
Tgbatem Zynpcl 32 de çalışabilir aldıktan sonra istersen ertesi gün iş yerine ben gelemiyorum diyebilirsin sonrasında çalışamaz diye rapor almana gerek yok iş yerin sgk ya doğum izni bildirimi yapıyor işe gitmemeye başlayınca
mrsdoruk Zynpcl aynen canım aldıgında da hemen muhasebeye ver calıstıgın yerdeki isleme konulsun bir an önce