peperutka Zeynep7492 Yoga hocam söylemişti.Bu nefes 4snde cekip 6snde bosaltma burundan yapilmasi lazim bu arada.35.haftadan sonra tum anneler yapabilir
Zeynep7492 peperutka yoga hocanız başka bir şey soylerse lütfen paylaşın😬ben ilçedeyim öyle imkanlar yok malesef
peperutka Zeynep7492 Dogum aninda derin nefes alip o nefesi vermeden ikinma.Bu sekilde de bebek asagiya dogru daha kuvvetli bir sekilde iniyor.Umarim bende uygulayabilirim yasayip gorucez ☺️
Sezgin Zeynep7492 doktorum 36+0 dan sonra her gün 2 bardak adaçayı, hurma, perine masajı, squat önerdi. Bir de bol bol nefes egzersizleri yapıyorum ben
Zeynep7492 Sezgin yaa dr unuza güvenebilirmıyız acaba adaçayından korkuttular hep bu zamana kdar faydası olursa bende içeyim her gün ama şöyle 38 e yakın içmeye başlıyım
Sezgin Deletedmom308 canım naptın imranın yanına isim bulabildin mi. Kaldı 24 gün eşim ben de bir isim vereceğim diye tutturdu şimdi kendisi de bakmıyor bana baktırıyor sen naptın isim konusunu
Sezgin Zeynep7492 valla canım ben çok güveniyorum doktoruma 36+4 üm başladıö içmeye. Liptonun sallama adaçayını aldım ama günde 2 kez içemiyorum. Sevmiyorum çünkü adaçayını. Günde 5 tane de hurma yiyorum
peperutka Btlblgn Yemek yemeden once burundan 4sn nefesi iceri cekip yine burundan 6snde bosaltma.Toplam 1dk boyunca.Gunde 3 defa yemek yemeden once olmasi lazim ama yemek yedikten sonra yapmayin
Sezgin Deletedmom308 çok güzel isim😊 şimdi biz de yana yakıla elifin yanına isim arıyoruz aslında ben de çift isim hiç istemiyordum asla çocuğuma çift isim vermem diyordum ama işte asla asla dememek lazımmış☺️
Deletedmom308 Sezgin bende tek isim isterdim ama eşim annesinin ismini isteyince mecburen bir isim daha koydum :) Elif çok kibar isim. Elif Nil Elif Ece gibi kısa isimler de koyabilirsiniz:) çok uzun olmaz
Irmakdkm Felak nas ayet el kürsi araf suresi ve fatma raduyallah anha anamız ın ruhuna fatiha onun gibi kolay doğum nasip olsun inşallah diye İnşirah suresi