Selinnnce Irem19 yorgunluk oluyor hep bel agrisida oluuor. Kilo almadim henuz sadece mide bulantisindan dolayi verdiklerimi geri aldim. Senin nasil
FSCMK Irem19 biraz kilo almaya başladım göbeğim çıkmaya başladı 15+5 cinsiyetimizi öğrendik arada karnınızda batma oluyor onada doktorumuz suyu çok iç dedi
issss Irem19 Yorgunluk gitti sadece 1 kilo aldim. 16±4 haftaligiz. Sikayetim belime vuran bicak saplantisi gibi agri ve tualette uyuyacagim nerdeyse
Kelebegimmm Uyku isteyi bel ağrısı karında hangi tarafa yatarsan uyandığımda diğer tarafda sertleşme🤔ha bide sık tualete çıkma
Hayaaaatttt Bende 15+4 oldum kizlar birşeyler hisseden varmı daha erken biliyorum ama hissedenlerde var çünkü bendede iş yapınca bel ağrısı olur bazen yerimde kala kalıyorum bendede arada batma oluyor bide 2 gündür vajinamda damar çekilmesi gibi birşey oluyor
issss Irem19 Var evet. ama qaliba o tualete cikmaktan degil.Mantar, bakteriden oluyormus. Test yapmak lazim
Irem19 issss evet sürekli iç çamaşır değiştiriyorum ama yinede oluyor sanırım testi hemen yaptırmak lazım
Irem19 Mervezngn maşallah bizede doktorumuz kız dedi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🙏