Dilarak Dün çok kanamam oldu hastaneye yattım progestan iğne ve serum verdiler çok şükür kesildi şimdi 200 mg progestan kullanıyorum. Tehlike ne zaman geçer? Böyle olup sağlıkla kucağına alabilen var mı?
alyavetuna Dilarak kaç haftalık hamilesin. Düşük riski en az 3 ay diye biliyorum daha sonrasında olduysa doğuma kadar diye biliyorjm
Deryassssssss Dilarak kaç haftalıksın cnm ınsallah ve sımdı butunmu kesıldı leke falanda gelmıyomu benım 15 gün önce kanamam oldu doktor yatmamı soyledı ama kahverengı gelıyo gene
Saratln Dilarak geçer inşallah dinlen bol bol.. benim doktorum bulaşıkları bile yıkama yemeklerde çok zorlanma demişti.. öyle yaptım geçti..benim kahverengiydi progrestan200mg ile geçti.. korkma stres yapma üzülmede..
Utkum Dilarak ben ilk gebeliğimde çok kanamam oldu bir gece hastanede kaldım evde de ilaçlar iğneler kullandım kanama yavaş yavaş kesildi kahverengi akıntıya döndü ilk 3 ayndikkat ettim sonra risk kalmadı inşallah sağlıkla kucağında olur bebeğin
alyavetuna Dilarak ilk 3 ay önemli canım doktor bol dinlen agir iş yapma der genellikle düşük tehdidi olmadığı için doktora hiç bu konuda dnaismadim.ama arkadaşımın kanaması oldu 7 haftalık yatıyor hiç kalkmıyor tuvalet dışında
Gulsahklc Canımmm benim 5 haftalıkken lekenmem şeklinde kanamam oldu progesteron kullandım sonra kese yanında kanama oluştu dedi doktor o yüzdende kanama geldi yattım dinlendim çok şükür kanama alanı yok oldu kahverengi lekenmem hala devam ediyor 9+3 oldum bebeğimde bir sıkıntı yok ilaçlarını iç dinlen Allah’ın izniyle birşey olmaz 🙏🏻
Gulsahklc Deryassssssss benimki kırmızı renkti korktum sonradan kahverengiye döndü 4 haftadır yaşadım bu problemi şükür bugün doktora gittim ilacı kestik kanama kesildi çünkü 🙏🏻
Gulsahklc Deryassssssss çok yoğun kanama yoktu ama geliyordu her tuvalete gittiğimde görüyordum günlük ped kullandım o süreçte
Deryassssssss Gulsahklc benımde 20 gune yakın bı gece cok kanamam oldu doktora gıttık ıgne vurdu hap verdı sonra gectı ama sımdıde kahve rengı gelıyo hep azar azar
Sirius Benim ikiz gebelik 5.haftadan beri kahverengi lekelenme var. 10.haftaya geldim artık. Çok sıkıldım 😀 Bebekler iyi ama lekelenme tedirgin edici. Var mı bu şekilde çoğul gebelik yaşayıp lekelenmesi geçmeyen?
Deryassssssss Sirius ben varım kuzum 15 haftama gırdım bugun nerdese 20 günden berı kanamam var arada kırmızı çoğunlukla kahve rengı
Gulsahklc Dilarak çoğu gebelikte oluyormuş hayırlıysa geçer inşallah bende çok korkmuş panik olmuştum benimki 1 ay sürdü birde her hafta doktordaydım artık 2 hafta sonra çağırdı tarama testi için ilacı bırakabilirsin dedi.