Syd34 Naz60 biliyorum canım silik te olsa belli olması lazım ama bende pko olduğu için ne zaman yumurtladım bilmiyorum o yüzden ilk testte umutlanmştm hemen peşine bunu yapınca bundada hayalet gibi çıkınca umudum bitti zaten
cennet_aka27 Syd34 bende rahim filmi cekildim adetim on gün gecti idrar testinde böyle silik cıktı kan verdim 61 cıktı ☺️ su an 12+3 günlük hamileyim 😘
Syd34 cennet_aka27 benim normal testte de hayalet çıktı bundada ama ben beklemedm testlern başında o yüzden ne zaman çizgi belirdi bilmiyorum
Syd34 cennet_aka27 http://www.hizliresimyukle.com/image/gfA6h Normal testimde bu bundada var yok arası bşe
Elifss hunilimom ne zaman yaptınız adet geçtikten sonra mı yaptınız yoksa adet gelmeden mi acaba bugün bende yaptım negatif çıktı 😔
hunilimom Elifss adetime 1 hafta kala bu testen yaptım pazartesi ve salı günü sonra cuma günü başka test aldım yaptım koyu çift çizgiydi ve adetime 4 gün vardı canım
momof3 Syd34 Canım ikinci gebeliğimi bu şekilde öğrendim.Henüz çok çok yeni olduğu için tam çıkmıyormuş çizgi.Kan testi yaptırdım 3 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim.Testi tekrarlayın bir iki gün Sonra bence.Ama aynı bu şekildeydi testim😊🌸
Marayyy Syd34 ama senin olabilir kimi silik görüp belirginleşiyor sen yarın gebelik testi bi daha yap
Aksoy722 Rukiyekaraalp bende geciktim 9 gün oldu bu sabah test yaptım negatif ama sonradan testin kırık olduğunu farkettim acaba sonucu etkiliyormudur kırık olmasi